Συζήτηση στο ΣΙΓΜΑ για τα ακτινοθεραπευτικά και την εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών από δρ Σταύρου και Χρ. Ανδρέου

Στις 11 Οκτωβρίου στο πρόγραμμα της Γωγώς Αλεξανδρινού, «Μεσημέρι και Κάτι», στο ΣΙΓΜΑ, παραβρέθηκαν και μίλησαν για τις Ογκολογικές Υπηρεσίες στην Κύπρο και τα Ακτινοθεραπευτικά ο τέως πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ, δρ Σταύρος Σταύρου, και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ, Χρ. Ανδρέου.

Στη συζήτηση παρενέβητε υπάλληλος του Ογκολογικού της Τράπεζας υποστηρίζοντας ότι την όλη συζήτηση παρακολουθεί το ΔΣ του ΟΚΤΚ και εκθείασε την Τράπεζα Κύπρου που ξόδεψε τα τελευταία χρόνια (1992-2015) 60 εκ. για το Ογκολογικό της… αποκρύβοντας ότι πήραν αυτά τα χρόνια κρατική χορηγία 400 εκ. και ότι τα όσα λεφτά «χορηγεί» η Τράπεζα αφαιρούνται από το φόρο εισοδήματος. Άρα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση η Τράπεζα ελέγχει και εκμεταλλεύεται τις Ογκολογικές Υπηρεσίες μονοπωλιακά αδιαφορώντας για τους Καρκινοπαθείς αφού αποδεδειγμένα αφήνονται χιλιάδες Καρκινοπαθείς χωρίς ακτινοθεραπεία και το αποκρύβουν, ενώ ο ΠτΔ το επιβεβαίωσε πρόσφατα στη Λεμεσό!

Προκαλέσαμε το ΔΣ του ΟΚΤΚ ή/και τους γιατρούς του ή/και τους υποστηρικτές τους να βγούμε δημόσια και με έγγραφα να υπερασπιστούμε ο καθένας μας αυτά που λέμε. Δυστυχώς, οι τραπεζίτες και οι καρκινο-νονοί τηρούν σιγή ιχθύος, αποφεύγουν να εμφανιστούν δημόσια και σε αντιπαράθεση μαζί μας. Απλά βάζουν κράχτες να μας εκφοβίζουν, κοινώς «μπούλινγκ», με φυλάκισή μας αν εξακολουθήσουμε να λέμε τις αλήθειες. Εμείς συνεχίζουμε χωρίς φόβο αλλά με πάθος για τα Δικαιώματα των Καρκινοπαθών.

Δείτε το επισυναπτόμενο βίντεο της συζήτησης με τη κα Αλεξανδρινού και στείλτε το μήνυμα και το βίντεο στους φίλους σας.