Εφημερίδα 24ώρες 4.11.2016: Τα ψέματα και οι αλήθειες για τα Ογκολογικά μέσα από έγγραφα και όχι από «διαβεβαιώσεις»

Τα ψέματα και οι αλήθειες για τα Ογκολογικά μέσα από έγγραφα και όχι από «διαβεβαιώσεις»

Η εφημερίδα 24ώρες συνεχίζει την έρευνα της για τις Ογκολογικές Υπηρεσίες και τώρα αποκαλύπτει, πάντα μέσα από έγγραφα, πώς το Υπουργείο Υγείας και Ογκολογικό της Τράπεζας παραπλανούν όσο αφορά τον ετήσιο αριθμό των νέων περιστατικών Καρκίνου. Τη μια τους «ανεβάζουν» στους 2.200, με έγγραφο προς το έγκυρο ογκολογικό περιοδικό The Lancet Oncology, και με ετήσιο ποσοστό αύξησης 2%, ενώ παράλληλα κι εσκεμμένα υποβιβάζουν τον πληθυσμό της Κύπρου κατά 300.000 περίπου χιλιάδες, ώστε παραπλανητικά να «γνωματεύουν» ότι τάχατες δεν χρειαζόμαστε άλλα ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα! Την επομένη και ύστερα μόνο από μερικές μέρες και για σκοπούς αύξησης της κρατικής χορηγίας ανεβάζουν τα νέα περιστατικά Καρκίνου στο 5% και ζητούν επιπλέον χρήματα! Το δε Υπ. Υγείας εγγράφως δηλώνει ότι: «…Ο ρυθμός αύξησης υπολογίστηκε γύρω στο 5,7% ανά έτος… με δικές του μεθόδους συμπέραναν (το ΟΚΤΚ) ότι ο πραγματικός ετήσιος ρυθμός αύξησης των περιστατικών καρκίνου στην Κύπρο είναι γύρω στο 2% ανά έτος».

Το Ογκολογικό της Τράπεζας λοιπόν συλλαμβάνεται κατ’ επανάληψη ψευδόμενο και να παραπλανεί προκειμένου να συνεχίσει την εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών χάρις στο μονοπώλιο που έχει και αδιαφορεί στην ουσία για τους Καρκινοπαθείς που τους αφήνει χωρίς θεραπεία ή το χειρότερο τους αφήνει να πεθαίνουν χωρίς να τους λένε την αλήθεια.

Μάλιστα κάποιοι μας εκφοβίζουν ότι αν συνεχίσουμε να λέμε τις αλήθειες θα μας… στείλουν φυλακή!!! Εμείς λοιπόν συνεχίζουμε έντιμα και μέσα από έγγραφα να λέμε τις αλήθειες και τους προκαλούμε να μας διαψεύσουν με έγγραφα και να σταματήσουν να παραπλανούν. Γιατί φοβούνται να βγουν δημόσια και να στηρίξουν τις θέσεις τους; Αν λένε την αλήθεια δεν πρέπει να φοβούνται, αν όμως κρύβονται σημαίνει ότι ψεύδονται ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος της Υγείας των Συνανθρώπων μας αλλά και σε βάρος του δημοσίου χρήματος!

Δείτε το επισυναπτόμενο άρθρο και τα έγγραφα σε pdf της εφημερίδας 24ώρες και στείλτε το στους φίλους σας για να μάθουν την «προσφορά» αυτών που εκμεταλλεύονται τους Καρκινοπαθείς μας.   4-11-2016-%ce%b5%cf%86-24%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82