Ο πόλεμος κατά του καρκίνου είναι ένας σωρός από περιττώματα

Νέες αποκαλύψεις για τη χειραγώγηση και εμπορία της Υγείας

Αγαπητοί φίλοι

Τόσα χρόνια μας κορόιδευαν και ψευδολογούσαν ότι τάχατες δεν χρειαζόμαστε άλλα ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα γιατί είχαμε χαμηλό ποσοστό κρουσμάτων καρκίνου, 40% του μέσου όρου της Ευρώπης μας έλεγαν, ή 2% ετησίως ενώ στην Ευρώπη είναι 4.1%-4,5%. Εμείς δε που τα καταγγέλλαμε μάς απέδιδαν ένα σωρό επίθετα, γιατί αυτοί ήταν επιστήμονες και ξέρουν (πώς να ψευδολογούν). Τώρα που σχεδόν διέλυσαν τα Κρατικά Ογκολογικά, με δήθεν σοβαρότητα μάς λένε ότι χρειαζόμαστε κι άλλα πολλά ακτινοθεραπευτικά για να καλυφθούν οι ντόπιες ανάγκες των Καρκινοπαθών αλλά και του ιατρικού τουρισμού που θααααα φέρουμε.

Έτσι, με οικονομική συμμετοχή της Τράπεζας της Ογκολογίας έγινε το Γερμανικό Ογκολογικό στη Λεμεσό, με τη συμμετοχή της ίδιας Τράπεζας Ογκολογίας θα γίνει το καναδικό Διεθνές Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και θα κλείσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του ΓΝ Λευκωσίας, ακόμη με χρηματοδότηση Ρώσων και επιχειρηματία της Πάφου, ο οποίος θα δανειστεί από την Τράπεζα Ογκολογίας, θα γίνει Ογκολογικό Νοσοκομείο στην Πάφο με νέες θεραπείες πρωτοποριακές θεραπείες του Καρκίνου που έκαστη θα στοιχίζει μόνο… 150.000 ευρώ… αν έχεις φυσικά χρήματα ή κανένα οικόπεδο φιλέτο.

Οφείλουμε να συγχαρούμε την Κυβέρνηση που λίγο πριν από τις εκλογές επιτέλους έμαθε … πόσα λεφτά αφήνει ο Καρκίνος και η Υγεία στους νονούς των υπηρεσιών υγείας και τρέχει να διαλύσει τα Δημόσια Κρατικά Νοσοκομεία, για να μην … πληρώνουν οι φορολογούμενοι άδικα λεφτά για τη συντήρησή των δημόσιων νοσοκομείων, αλλά ο κάθε ασθενής στο εξής θα μπορεί να πουλά την όποια περιουσία έχει για να δει ιδιωτικά την υγειά του. Γι’ αυτό προσοχή μην αρρωστήσετε αν δεν έχετε περιουσία.

Η επισυναπτόμενη εφημερίδα «24 ώρες» αποκαλύπτει και πάλιν τα βρόμικα παιχνίδια και τη χειραγώγηση των Ογκολογικών Υπηρεσιών από την κλίκα και τις σκοτεινές στοές των τραπεζιτών και τις «δεσμεύσεις» πολιτικών.24 ώρες 27.10.2017

Ο νομπελίστας James Watson, σχολίασε με ωραία επίθετα τα παρασκήνια της εκμετάλλευσης των Καρκινοπαθών από τους εμπόρους υγείας ως εξής : «Ο πόλεμος κατά του καρκίνου είναι ένας σωρός από περιττώματα». Εμείς συμπληρώνουμε και εξαρχής απολογούμαστε για τη φρασεολογία αλλά… γλείφτες και οσφυοκάμπτες και που…νες της πολιτικής είναι στα σκατά μέσα και οι Καρκινοπαθείς ταλαιπωρούνται και αβοήθητοι πεθαίνουν.