Διαλύουν σιγά-σιγά το Κρατικό Νοσοκομείο και κάποιοι … ξύνονται

Αγαπητοί φίλοι, κύριοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι,

Το Γεν. Νοσοκομείο ήδη κατάρρευσε, τρία κύρια Τμήματά του ήδη διαλύθηκαν: Η Κλινική Μαστού, το Τμήμα Εντατικής και το Ογκολογικό Τμήμα, υπό κατάρρευση είναι και το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών. Ακολουθούν σύντομα κι άλλα Τμήματα.

Όμως…. «Όλα βαίνουν καλώς», σύμφωνα με την Κυβέρνηση. Δηλαδή, για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη τίποτε για το τι επιχειρείται: Βαίνουν καλώς ως προς τον σχεδιασμό τους να διαλύσουν επειγόντως το Κρατικό Νοσοκομείο, πριν την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ώστε να δοθούν οι υπηρεσίες υγείας στους ιδιώτες σε τιμές χωρίς ανταγωνισμό από τα Κρατικά Νοσοκομεία.

Παράλληλα, με τη διάλυση του Κρατικού Νοσοκομείου θα μπορεί το Πανεπιστήμιο Κύπρου να προχωρήσει με τον συνεταιρισμό του με την καναδική επιχείρηση υγείας, που θέλει να φτιάξει «Διεθνές Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο» μέσα στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο οποίο θα συμμετέχουν οικονομικά: τραπεζίτες, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες  και πολιτικοί.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι όλα στο μέλλον θα είναι ρόδινα… φτάνει να κρατάς λεφτά για να ξοδέψεις για την υγεία σου, αν δεν έχεις… σαν έβλεπες το κακό από καιρό, όπως παλιά ήξεραν οι βοσκοί και οι γεωργοί που ήταν η κουφή/φίδι από την κωλοσυρμαστιά της.

Οι νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας «24 ώρες», φέρνουν στο φως, όχι μόνο την κωλοσυρμαστιά αλλά και το ίδιο το φίδι, που δηλητηριάζει και καταστρέφει, εκμεταλλεύεται το καθετί που ανήκει στο κράτος και τον λαό και τώρα διαλύει σιγά-σιγά και μεθοδικά το Κρατικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.24 ώρες 03 11 2017

Περιμένουμε από εσάς, αγαπητοί φίλοι και σιωπηρή πλειοψηφία, από τους θεσμούς, τον Γενικό Ελεγκτή και την Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τους βουλευτές και όλα τα ΜΜΕ, επιτέλους να αρθρώσετε το λόγο σας, να αποσφραγιστή η πένα και η γλώσσας σας, ώστε να σταματήσει η διαπλοκή και η διαφθορά, να σταματήσει η εκμετάλλευση της Υγείας και των Καρκινοπαθών μας.