Καλούμε όλους τους αναγνώστες να κοινοποιήσουν στους φίλους τους

Η αρχή του ξεπουλήματος και της διάλυσης των Κρατικών Νοσοκομείων

 

Το γράψαμε πολλές φορές και παρουσιάσαμε και τα σχετικά έγγραφα: Η πολιτική Αναστασιάδη είναι να βολέψει την Τράπεζα Κύπρου, τον μέγα χρηματοδότη τής προεκλογικής αλλά και ηγήτορα στις σκοτεινές στοές, προσφέροντας της το μονοπώλιο των Ογκολογικών Υπηρεσιών και καταργώντας τα Κρατικά Ογκολογικά της  Λευκωσίας και της Λεμεσού, τα οποία θέτει κάτω από την «ομπρέλα» του Ογκολογικού της Τράπεζας.

Το λεγόμενο Ογκολογικό Συμβούλιο είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία που δεν υπάρχει πουθενά παγκόσμια, όπως μας ενημέρωσαν μέλη της ESTRO και της ASTRO, που είναι τα αρμόδιοι όργανα, για την Ευρώπη η πρώτη και για την Αμερική η δεύτερη.

Μάλιστα το Συμβούλιο θα είναι  κάτω από τον έλεγχο της Τράπεζας, αφού ο πρόεδρος του θα είναι μέλος του ΔΣ του ΟΚΤΚ.

Εξάλλου ο Υπ. Υγείας, δρ Παμπορίδης, σε δήλωση του στην εφημ. Πολίτης, 25/1/2018, θεωρεί δεδομένο ότι με την εφαρμογή της πιο πάνω συμφωνίας για το Συμβούλιο με την Τράπεζα: «…θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ναυαγήσει η υλοποίηση του έργου (δηλαδή η δημιουργία ακτινοθεραπευτικού στο Νοσοκομείο Λεμεσού».

Μάλιστα ο πρόεδρος του Γερμανικού Ογκολογικού, Κίκης Καζαμίας, παραπλανώντας λέγει ότι: «… μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κατορθωτό να  δημιουργηθεί ακτινοθεραπευτικό στο Νοσοκομείο Λεμεσού, του οποίου το κόστος λειτουργίας θα ανερχόταν σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, ενώ το λειτουργικό κόστος θα ήταν υψηλότερο από την οικονομική πρόταση που έχει ενώπιόν του το κράτος».

Δηλώνουμε ενυπόγραφα και έχοντας υπόψη το Νόμο περί ψευδούς δήλωσης, ότι αυτό είναι ΨΕΜΑ κι έχουμε όλα τα έγγραφα στα χέρια μας για να αποδείξουμε ότι παραπλανούν αυθαίρετα. Η μελέτη του Υπ. Υγείας του 2011 που έγινε κατ’ εντολή του τέως Υπ. Υγείας δρα Μαλά, καταγράφει ότι για τη κτηριακή δημιουργία και εξοπλισμό των 2 Ακτινοθεραπευτικών στα Νοσοκομεία Λευκωσίας και Λεμεσού θα είναι γύρω στα 22 εκ. τα οποία θα αποπληρώνονταν τα επόμενα 3-4 χρόνια, ενώ τα επιπλέον λειτουργικά έξοδα θα ήταν γύρω στα 5-6 εκ. ετησίως. Τώρα πληρώνει το κράτος πληρώνει, από εμάς τους φορολογούμενους πολίτες, στην Τράπεζα για λειτουργικά έξοδα 16 εκ. ετησίως, με μισθούς επιχρυσωμένους.

Εξάλλου, ύστερα από εισήγηση του Γεν. Ελεγκτή, Μάιος 2014, να δημιουργηθούν τα δύο κρατικά Ακτινοθεραπευτικά, Λευκωσίας και Λεμεσού, με στρατηγικό επενδυτή (σύστημα ΡΡΡ) χωρίς το κράτος να πληρώσει ΕΝΑ (1) σεντ, ήλθαν δυο μεγάλες πανευρωπαϊκές εταιρίες κι έκαναν προσφορά για τη δημιουργία των Ακτινοθεραπευτικών αλλά το Υπ. Υγείας, ύστερα από υπόδειξη της Τράπεζας, ούτε καν απάντησε στις δυο εταιρίες.

Στόχος, λοιπόν, της Κυβέρνησης Αναστασιάδη είναι η καταρχήν διάλυση των Κρατικών Ογκολογικών, που προσφέρονται στους τραπεζίτες και τους εμπόρους υγείας, ακολουθεί η Ιατρική Σχολή Παν. Κύπρου, το Καρδιοχειρουργικό, το Χειρουργικό, το Ορθοπεδικό κ.ά. Καταληκτικός στόχος τους και ενόψει αυτονόμησης των Νοσοκομείων και της εφαρμογής του ΓεΣΥ είναι: Να μην υπάρχουν σταδιακά ολοκληρωμένες κρατικές υπηρεσίες υγείας, πετυχαίνοντας έτσι δύο επιδιώξεις των εμπόρων υγείας:  Α. Να στραφούν οι ασθενείς στους ιδιώτες και Β. Να μην υπάρχει κρατικός αντίπαλος ώστε να καθορίζουν τις τιμές που θέλουν.

Σας επισυνάπτουμε για ενημέρωσης σας προσφορά ευρωπαϊκής εταιρίας για τη δημιουργία Ακτινοθεραπευτικών στα Νοσοκομεία Λευκωσίας και Λεμεσού, με το σύστημα στρατηγικού επενδυτή (ΡΡΡ) . Τις επόμενες μέρες θα σας επισυνάπτουμε κι άλλα έγγραφα ώστε οι ψευδόμενοι που κλέβουν ακόμη και ζωές ανθρώπων να πάψουν να λένε ψέματα. Επίσης σας επισυνάπτουμε ρεπορτάζ της εφημ. Χαραυγής για το όλο θέμα.Χαραυγή 01 25 2018 οκ

Θυμίζουμε ότι ο υποφαινόμενος έκανε διαμαρτυρία για 262 συνεχείς μέρες, 9 μήνες, (Μάιος 2013-Φεβρουάριο 2014), 24 ώρες το 24ωρο έξω από Προεδρικό ΧΩΡΙΣ να μας δει έστω μια φορά ο ΠτΔ, ούτε καν μας χαιρέτισε! Η έγνοια του ήταν και είναι η ικανοποίηση των τραπεζιτών και των εμπόρων υγείας και αδιαφορεί παντελώς για τους Καρκινοπαθείς.

Καλούμε όλους τους αναγνώστες να κοινοποιήσουν στους φίλους τους κι όπου μπορούν την ανακοίνωση του ΕΛ.Α-ΖΩ.  Το διαρκές έγκλημα σε βάρος των Καρκινοπαθών είναι η αρχή του ξεπουλήματος και της διάλυσης των Κρατικών Νοσοκομείων.