Έδωσαν δώρα και έψαλλαν τα κάλαντα στους Καρκινοπαθείς μας

Καλά Χριστούγεννα και Καλό Νέο Έτος το 2018

Φίλοι μου

Χθες Πέμπτη, τρία κόμματα, οι Οικολόγοι με τον Περδίκη και την Έφη Ξάνθου, το ΔΗΚΟ με την κα Παπαδοπούλου και τη Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και η ΕΔΕΚ με το μέλος της Πολιτικού  Γραφείου δρα Ανδρειανή Οδυσσέως, με τη συνοδεία του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ, πήγαν επίσκεψη στο Ογκολογικό του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας και προσέφεραν 3 τηλεοράσεις, από μία το κάθε κόμμα, για τον Ογκολογικό Θάλαμο, ενώ ο ΕΛ.Α-ΖΩ προσέφερε σε όλους τους Καρκινοπαθείς από μια ολόμαλλη κουβέρτα.

Στη συνέχεια έψαλλαν τα κάλαντα εντός του Θαλάμου και προσέφεραν γλυκά στους παρευρισκόμενους ασθενείς και συγγενείς τους, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς και ευχήθηκαν στους Καρκινοπαθείς μας καλή ανάρρωση.

Ακολούθως επισκέφθηκαν τα Εξωτερικά Ιατρεία και είδαν τους χώρους που εγκρίθηκε να γίνει το Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα, είδαν τα εγκεκριμένα αρχιτεκτονικά σχέδια και την προκήρυξη των προσφορών του 2012, που δυστυχώς η Κυβέρνηση Αναστασιάδη διέκοψε και άφησε το Κρατικό Νοσοκομείο χωρίς εξοπλισμό. Τα 3 κόμματα δήλωσαν ότι μετεκλογικά, με την έναρξη λειτουργίας της Βουλής, θα θέσουν το όλο θέμα του Ακτινοθεραπευτικού «επί τάπητος» και θα αγωνιστούν ώστε η Κύπρος να μην είναι η μοναδική εξαίρεση στην Ευρώπη που δεν έχει Πλήρες Κρατικό Ογκολογικό με Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα.

Παράλληλα με τις φωτογραφίες από την επίσκεψη των κομμάτων σας επισυνάπτουμε και το άρθρο της εφημ. «24 ώρες» με θέμα τη διαπλοκή και τη διαφθορά για την Υγεία.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ο ΕΛ.Α-ΖΩ σας εύχεται να ζήσετε υπέροχες γιορτινές στιγμές, να έχετε τα πιο ωραία Χριστούγεννα της ζωής σας και ένα πανέμορφο 2018, μα προπαντός σας ευχόμαστε Υγεία και καλή ανάρρωση στους Καρκινοπαθείς μας!