Ζητεί φυλάκιση του Χρ. Ανδρέου για να σιωπήσει

Ζητεί φυλάκιση του Χρ. Ανδρέου για να σιωπήσει

Τολμούμε να διαφωνούμε με τα ψεύδη τους. Η διεκδίκηση του δικαιώματος να λέμε την αλήθεια και η αντίδρασή μας στην αδικία και την εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών φαίνεται να ενοχλεί… ακόμη κι αυτούς που όπως ισχυρίζονται είναι με τους Καρκινοπαθείς και δήθεν υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους. Στη φυλακή λοιπόν ο Ανδρέου για να σιωπήσει.

Όσοι θέλουν να σιωπήσουμε, λοιπόν, ας καλέσουν την Κυβέρνηση να εξοπλίσει και επανδρώσει άμεσα το Κρατικό Ογκολογικό του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας με Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα. Εμείς δε ζητάμε να κλείσει το Ογκολογικό της Τράπεζας, απλά ζητάμε ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ/ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ, όπως ορίζει η Στρατηγική του Καρκίνου αλλά και η διεθνής πρακτική που θέλει το κράτος να ελέγχει τις Ογκολογικές Υπηρεσίες και όχι οι τραπεζίτες και έμποροι υγείας. Ισότιμο ανταγωνισμό κρατικών νοσοκομείων με ιδιώτες.

 

Στο προσκήνιο τα όσα αποσιωπήθηκαν από τα ΜΜΕ

Δείτε το σημείωμα «Λέει την Αλήθεια, φυλακίστε τον!!!» για να μάθετε τι ειπώθηκε κατά τη συζήτηση  στη Βουλή στις 20 Νοεμβρίου κι ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου.

Ο δρ Αδάμος Αδάμου ζήτησε τη φυλάκιση του Χρ. Ανδρέου! Τον κατηγορεί ότι αποκαλύπτει τους πραγματικούς αριθμούς των νέων περιστατικών καρκίνου στην Κύπρο, που κάποιοι αποκρύβουν, κι ότι καταγγέλλει και τους γιατρούς που αποκρύβουν από τους ασθενείς τους ποια είναι η κατάστασή τους, που την παρομοιάζει «με εν γνώσει τους δολο-φονία καρκινοπαθών». Παράλληλα, τον κατηγορεί ότι αποκαλύπτει ότι φέτος το 2016 θα μείνουν χωρίς ακτινοθεραπεία 1.500 Καρκινοπαθείς!!!

Εμείς, λοιπόν, καταγράψαμε τα όσα συνέβησαν μέσα στην Επιτροπή και επισυνάπτουμε τα διαμειφθέντα, παρατίθενται οι πραγματικότητες  προκαλώντας  τον δρ Αδάμου και όσους κατηγορούμε να μας διαψεύσουν δημόσια ή ενώπιον του δικαστηρίου. Καταγγέλλουμε, συνάμα, ότι εσκεμμένα κάποιοι παραπληροφορούν για οικονομικούς και άλλους λόγους, παρανομούν και καταπατούν τα Θεμελιώδη Δικαιώματα για τη Ζωή και την Υγεία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, σε μια προσπάθειά τους να διαλύσουν τα κρατικά ογκολογικά και να διατηρήσουν το μονοπώλιο της Τράπεζας, ενόψει και της αυτονόμησης των Νοσοκομείων. Κι όλα αυτά για χάρη στα οικονομικά οφέλη μιας ομάδας εμπόρων υγείας με έχουν τεράστια οικονομικά κέρδη, που θα αναλύσουμε αργότερα.

Εκτός των πρόσφατων απειλών για φυλάκισή μου έγινε απόπειρα εξαγοράς μου με κάποιο ποσό για να σιωπήσω, με συμβούλευσαν δήθεν «για το καλό των Καρκινοπαθών» να σταματήσω να αγωνίζομαι, ενώ προσπαθούν να με στραγγαλίσουν οικονομικά και ηθικά και να με περιθωριοποιήσουν. Για να επιτύχουν απαγορεύουν στα ΜΜΕ να αναφερθούν στο θέμα αυτό, με την απειλή να τους σταματήσουν τη διαφήμιση ή/και να απαιτήσουν άμεσα τα κόκκινα δάνεια.

Τώρα διαπιστώσαμε ότι κάποιοι αποπειράθηκαν να επέμβουν 1716 φορές  στην νέα ιστοσελίδα που στήσαμε μόλις πρόσφατα, στις 15/9/2016, https://ela-zo.org σε μια προσπάθειά τους να αποκρύψουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Δες ενοχλούμε… χαιρόμαστε.  Νομίζουν ότι με τους εκβιασμούς θα μας εξαναγκάσουν να σιωπήσουμε!

Υπογράφω την ανακοίνωση αυτή, όπως κάνω για όλες τις ανακοινώσεις μας, ώστε να δώσω την ευκαιρία με τα όσα γράφω να αποπειραθούν φυλάκισή μου όπως είναι ο πόθος των εμπόρων υγείας και των καρκινο-νονών. Η περαιτέρω σιωπή τους σημαίνει ενοχή τους.

 

Χρ. Ανδρέου

Πρόεδρος ΕΛ.Α-ΖΩ