Η Ομερτά των διευκολυμένων από Τράπεζα

Ο Reporter αναφέρει: “Κι αν δεν μιλούσε η κα. Ανδριάνα, η μητέρα της Χριστίνας, ο πατέρας της Οξάνας; Κι αν δεν μιλούσε και αν δεν φώναζε η οικογένεια του Θανάση; Ένα τρομακτικό ερώτημα για όσους το ακούνε, που κρύβει μία μεγάλη αλήθεια. Αυτή η οικογένεια ξόδεψε όλη της την περιουσία για να βρει την ΑΛΗΘΕΙΑ. Άλλοι, όμως, δεν μπορούν να το κάνουν, δεν μπορούν οικονομικά να πληρώνουν δικηγόρους, να βάλουν εμπειρογνώμονες, να κινούνται συνεχώς νομικά μέχρι να έρθει η δικαίωση“.

Από το 2013 ο Σύνδεσμος Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ καταγγέλλουμε ότι εκατοντάδες ασθενείς ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ άδικα ή εσκεμμένα ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ, επειδή η Τράπεζα και οι συνεταίροι της στις Ογκολογικές Υπηρεσίες θέλουν το μονοπώλιο για να ελέγχουν και να εκβιάζουν για υψηλέ τιμές. Τα ΜΜΕ, η Αστυνομία, η Βουλή, η ίδια η κυβέρνηση, το υπουργείο Υγείας και ο ΟΚΥπΥ τα γνωρίζουν αλλά ΟΛΟΙ σιωπούν γιατί οι τραπεζίτες κήρυξαν ομερτά (η επιβολή σιωπής από τη μαφία). Κάποιοι δημοσιογράφοι σχίζουν τα ιμάτιά τους για ψύλλου πήδημα αλλά… σιγή ιχθύος για την εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών σιωπή κι από ακαδημαϊκούς και «πνευματικούς» ανθρώπους. Προσφύγαμε το 2008 6 άτομα στο Δικαστήριο, πληρώσαμε αρκετά λεφτά, το δικαστήριο ανέβαλλε κι ανέβαλλε μέχρι που πέθανα 5 από τους 6 καταγγέλλοντες, πέθαναν και οι 4 Καρκινοπαθείς μάρτυρες μετά από 6 χρόνια αναμονής για δικαιοσύνη (;;;) το 2014 η Τράπεζα περίπου κέρδισε γιατί δεν είχαμε μάρτυρες ούτε μαρτυρίες. Ο δε δικαστής… προάχθηκε!!!

Επιτέλους πώς και γιατί μια Τράπεζα επιβάλλει σε ΟΛΟΥΣ σιωπή και τα θέλω της; Πόσο δυνατή είναι μια στοά για να ελέγχει τους πάντες: Κυβέρνηση, Δικαστήρια, Βουλή, ΜΜΕ ακόμη και τους λεγόμενους πνευματικούς ανθρώπους; Κατά τα άλλα η Κύπρος κέρδισε τα πρωτεία, από τον πάτο, της λίστας για τους πιο διεφθαρμένους, πρωτεία στη διαφθορά και τη διαπλοκή στην ΕΕ και όχι μόνο. Κι όμως βγαίνουν κάποιοι εμπλεκόμενοι στη δεκαετή διαφθορά και ζητούν την ανανέωση της διαφθοράς και της διαπλοκής στις επικείμενες εκλογές!!! Μας ζητούν να σιωπάμε και μας προσφέρουν… φούρνους παξιμάδια. Μάλιστα εμπλεκόμενος κρατικός λειτουργός με ψηλή καρέκλα μάς απειλεί να σιωπήσουμε και μας λέει ότι δε χρειαζόμαστε κρατικά ογκολογικά κι επιτέλους να σιωπήσουμε! Στα παλιά τους τα παπούτσια τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Το Δικαίωμα στη Ζωή και την Υγεία ακόμη, στα παλιά τους τα παπούτσια η Στρατηγική του Καρκίνου της ΕΕ, της 16ης Φεβρουαρίου 2022, που προνοεί ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΕ, Στην Κύπρο το Υπ. Υγείας και η Επίτροπος Υγείας της ΕΕ φτιάχνουν επιτροπές Καρκίνου που εκ των προτέρων “αποφασίζουν” ότι “δεν χρειαζόμαστε Κρατικα Ακτινοθεραπευτικά έχουν την Τράπεζα και τους συναιτέρους της” Ο δε ΟΚΥπΥ αλλού τυρβάζει, αφού ανέλαβε να διαλύσει τα Κρατικά Νοσοκομεία για να έχουν δουλειά οι ιδιωτικές κλινικές!

This is Cyprus!!!

Χρ. Ανδρέου