Και ο κύριος Αδάμου φαντάζει αδιάφθορος μπροστά σε όλους αυτούς…

Φίλοι μου,

“Τώρα ηρωικά ξεσπαθώνουν!!!”

Και ο κύριος Αδάμου φαντάζει αδιάφθορος μπροστά σε όλους αυτούς…

          Το πιο πάνω είναι ένα απόσπασμα από ένα μήνυμα που μου στάλθηκε μετά τα όσα καταγγέλλω επώνυμα κι ενυπόγραφα για τον δρ Αδάμου που θέλουν κάποιοι να τον προωθήσουν για πρόεδρο της Βουλής της Μπανανίας Νήσου.

          Εγώ τα κατάγγειλα ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ  και δεν βρέθηκε κανένας να προσπαθήσει να με διαψεύσεις. Κλείστηκαν ΟΛΟΙ στο καβούκι τους. Γιατί; Μα αφού «μαζί τα φάγανε» ή καλύτερα τα τρώνε. Εγώ φυσικά γι αυτούς είμαι ο Δον Κιχώτης που άδικα πολεμώ τους ανεμόμυλους γιατί αυτοί νομίζουν ότι είναι κλεισμένοι στο απόρθητο φρούριο της διαπλοκής και της διαφθοράς, που τα κλειδιά έχουν οι τραπεζίτες και οι κάθε λογής απατεώνες και οι οποίοι τους προστατεύουν αφού ελέγχουν Δικαιοσύνη, Βουλή, κόμματα, Θεσμούς και πάει λέγοντας.

          Το μόνο που εύχομαι τώρα είναι  να βρεθεί ένας σταθμός τύπου Αλ Τζαζίρα, κι ας πάρουν οι δαίμονες κάποιους,  να τον φορτώσω με έγγραφα της απάτης των τραπεζιτών με συμπαιγνία κράτους και πολιτικών για να δούμε ξανά τα ΜΜΕ να ξεσπαθώνουν ηρωικά που θα ανακαλύψουν εκ των υστέρων την εγκληματική διαφθορά και διαπλοκή σε βάρος των Καρκινοπαθών, της Υγείας και του Δημοσίου χρήματος.

          Το επισυναπτόμενο έγγραφο είναι  κατατοπιστικό για όσους θέλουν να καταλάβουν, φυσικά έχω κι άλλους άσσους στα μανίκια μου που επιφυλάσσουν εκπλήξεις αν κάποιος δημοσιογράφος ή Θεσμός θελήσει να μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Χρ. Ανδρέου

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

[email protected]

Τηλ. 99-660221