Κύριοι εν γνώσει σας δολοφονούνται Καρκινοπαθείς

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Η νέα κρατική απάτη ώστε να δοθεί το μονοπώλιο των Ογκολογικών Υπηρεσιών στην Τράπεζα Κύπρου και σταδιακή ιδιωτικοποίηση των λεγόμενων Αυτόνομων Νοσοκομείων

Verba volant, scripta manent,

            Με τη δύναμη του χρήματος, που της έδωσαν οι πολίτες με τις καταθέσεις τους στην Τράπεζα, η τελευταία χρησιμοποιεί το χρήμα ως όπλο εκβιασμού, τους κρατεί ως σκλάβους, ακολούθως κλείνει τα στόματα όποιων αντιδρούν στα εγκληματικά της όνειρα. Αφού, λοιπόν πρώτα τους δανείσει χρήματα με υποθήκη, ακολούθως τους κρατεί όμηρους για να την εξυπηρετούν, άσχετα εάν χάνονται ζωές ανθρώπων, αν ταλαιπωρούνται καρκινοπαθείς, σημασία έχει να είναι υπό την κηδεμονία της η Υγεία των πολιτών και το χρυσορυχείο των Υπηρεσιών Υγείας. Και για να γλυκάνει το χάπι έχει ως σύνθημα: «Για το καλό των Ασθενών».

Κραυγή απόγνωσης: «Κύριοι εν γνώσει σας δολοφονούνται Καρκινοπαθείς»… και η συλλογική σιωπή

            Στις 16 Δεκεμβρίου 2019 η οργάνωση Cyprus Integrity Forum (Φόρουμ Ακεραιότητας Κύπρου), με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας κατά της Διαφθοράς, οργάνωσε συζήτηση με τίτλο: «Πολιτική, Ηθική και Κοινωνία». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρέστησαν οι αρχηγοί των 8 κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο Γεν. Εισαγγελέας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, νυν Γεν. Εισαγγελέας, ο Γεν. Ελεγκτής, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο πρόεδρος της Βουλής, βουλευτές, τα τηλεοπτικά συνεργεία όλων των ΜΜΕ, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου. Παράγοντες όλοι, πολύ σημαντικοί στην καταπολέμηση του φαινομένου της διαπλοκής και της διαφθοράς.

            Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος του Forum κι ακολούθως όλοι οι επίσημοι, Γεν. Εισαγγελέας, Γεν. Ελεγκτής, Πρόεδρος της Βουλής και οι 8 αρχηγοί κομμάτων. Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους ακροατές κι απαντήσεις.              Ένας απ’ αυτούς που πήραν τον λόγο ήμουν κι εγώ. Κατάγγειλα ενώπιον όλων ότι εν γνώσει τους αλλά και της Κυβέρνησης και της Βουλής αφήνονται χιλιάδες Καρκινοπαθείς χωρίς την αρμόζουσα γι’ αυτούς θεραπεία της ακτινοθεραπείαςδιότι το κράτος δεν προχώρησε στη δημιουργία Ακτινοθεραπευτικών Τμημάτων στα δημόσια Νοσοκομεία Λευκωσίας και Λεμεσού, όπως γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, κι ότι είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρώπης που δεν έχουμε κρατικά ακτινοθεραπευτικά, παρά τις εκκλήσεις της ΠΟΥ και της ΕΕ κι είπα:

            «Εξαιτίας της έλλειψης κρατικών ακτινοθεραπευτικών και για χάρη συμφερόντων ιδιωτικών ογκολογικών, πεθαίνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες Καρκινοπαθείς. Σύμφωνα με τα πραγματικά στοιχεία του Υπ. Υγείας, όχι αυτά που δημοσιοποιούν για παραπλάνηση και για να αποκρύψουν το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος, φέτος θα έχουμε κάπου 4.800-5.000 νέα περιστατικά καρκίνου, απ’ αυτούς θα χρειαστούν ακτινοθεραπεία κάπου 3.400 αλλά θα μείνουν χωρίς ακτινοθεραπεία κάπου 1.200 και το χειρότερο ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ. Από αυτούς τους 1.200, σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωση Υγείας, φέτος θα πεθάνουν 600-800 άτομα. Κύριοι, επειδή όλα αυτά τα γνωρίζει το κράτος αλλά και εσείς τα κόμματα, άρα είναι σε γνώση σας ότι πεθαίνει κόσμος για να κερδοσκοπήσει η κλίκα των καρκινονονών, θεωρώ ότι εις γνώση όλων εσάς γίνονται δολοφονίες καρκινοπαθών, είναι γενοκτονία συμπολιτών μας και σας καλώ να δείτε το θέμα από την ηθική πλευρά και την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων». Τέλος επισήμανα ότι από το 2013 η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας αρνείται πεισματικά να εξετάσει το όλο θέμα.

            Από τους 8 αρχηγούς κομμάτων μόνο ο Γ. Περδίκης τόλμησε να πει την Αλήθεια, οι άλλοι κρύβονταν πίσω από το: «είναι πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης» και αδιαφορούσαν αν μ’ αυτή την πολιτική απόφαση ήταν αιτία να πεθαίνει άδικα κόσμος και ήταν ωσάν να μιλούσα σε «ώτα μη ακουόντων». Αποδεικνύοντας έτσι ότι η διαφθορά μάς πλάκωσε κι επιβεβαιώνεται ότι το πάνω χέρι στον τόπο μας το έχει το παρακράτος… Στο τέλος της εκδήλωσης με πλησίασε ο τότε Αρχηγός της Αστυνομίας και μου είπε ότι ήταν σοβαρές οι δημόσιες καταγγελίες μου κι ότι θα ήθελε περισσότερες πληροφορίες. Του απάντησα θετικά, να με καλέσει και να του πάρω και έγγραφα. Πέρασαν 10 μήνες (!!!) κι ακόμα να κληθώ από την Αστυνομία κι ο νοών νοήτω!

Γιατί τα γράφω όλα αυτά και γιατί καταγγέλλω την ιδιωτικοποίηση των κρατικών Νοσοκομείων. Δυστυχώς, είμαι αναγκασμένος να πλατειάσω για να δώσω εξηγήσεις σε όσους δεν γνωρίζουν ή/και θέλουν να αποκρύβονται στα παρασκήνια, δίπλα στο μεγάλο έγκλημα που επιτελείται σε βάρος των Καρκινοπαθών, παρόλο που είναι ενάντια στο Σύνταγμα το οποίο προστατεύει τη Ζωή και την Υγεία των πολιτών αλλά είναι κι ενάντια στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τα Δικαιώματα των Ασθενών και το Κεκτημένο της ΕΕ. Παράλληλα τεκμηριώνω τις καταγγελίες ώστε ο αναγνώστης να μην αμφισβητεί τα γραφόμενά μου. Για εκείνους που αμφισβητούν ας έλθουν κοντά μου να τους δώσω τα έγγραφα γιατί εμείς επιμένουμε Verba volant, scripta manent, τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν.

“Quo vadis?” δηλαδή, πού τo πας; Τι κρύβεται πίσω από τη λοξοδρόμηση της Αυτονόμησης των Νοσοκομείων

Επισυνάπτω το παρόν κείμενο μαζί με μια σύντομη καταγραφή των γεγονότων σε μορφή pdf ώστε ο κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης να διαβάσει και να μάθει με στοιχεία τη μεγάλη απάτη σε βάρος της Υγείας και παρακαλώ στείλτε το κείμενο στους φίλους σας ή σε πολιτικούς, Θεσμούς και φορείς ώστε να μαθευτεί η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Υπογράφω την καταγγελία μου γιατί δεν είναι fake news και διότι είναι έντιμη κι επώνυμη καταγγελία και όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Επίσης, όποιος θέλει να μου ζητήσει να του στείλω 1. Τη Στρατηγική του Καρκίνου που ψήφισε η Βουλή το 2009, τη λεγόμενη Στρατηγική του Καρκίνου της Σέλλας Κυριακίδου του 2019 και την έκθεση της Dr Kenny του 2015. Ακόμη η Βουλή ή/και όποιος δημοσιογράφος θέλει να ερευνήσει το όλο θέμα είμαι στη διάθεσή του γιατί Verba volant, scripta manent.

Χρ. Ανδρέου

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

[email protected]

Τηλ. 99-660221