Μέρα Καρκίνου και η εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών από την ολιγαρχία!

Με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου (UICC), η οποία εκπροσωπεί 800 οργανώσεις σε 155 χώρες του κόσμου, η 4η Φεβρουαρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου. Στόχος η ευαισθητοποίηση κυβερνήσεων που σέβονται τους πολίτες τους και έντιμων φορέων και οργανώσεων υγείας που δεν μετέτρεψαν τον καρκίνο σε επιχείρησή τους.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ ή WHO), ο καρκίνος αποτελεί την δεύτερη κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως και εκτιμάται ότι το 2018 ευθύνεται για 9,6 εκατομμύρια θανάτους. Το 70% περίπου των θανάτων από καρκίνο αφορά χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος ή που δεν έχουν ικανοποιητικό αριθμό ακτινοθεραπευτικών μηχανημάτων, η Κύπρος έπρεπε να είχε 8 τέτοια μηχανήματα αλλά έχει 5, όλα από ιδιώτες (Τράπεζα Κύπρου και Γερμανικό Ογκολογικό) εξυπηρετώντας έτσι τα οικονομικά συμφέροντα της κλίκας των εμπόρων του καρκίνου.

Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, χωρίς αλλαγή της κρατούσας κατάστασης στην αντιμετώπισή του,  ο καρκίνος σύντομα θα αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου στην Ευρώπη, με 1 στους 2 Ευρωπαίους να διαγιγνώσκονται με κάποιο είδος καρκίνου και ζήτησαν αύξηση των κρατικών ογκολογικών!!! Όμως, η Επίτροπος Υγείας & Ασφάλειας Τροφίμων της Ε.Ε. Στέλλα Κυριακίδου, ζητεί για την Κύπρο όπως: «… αμέσως παραδοθούν οι ογκολογικές υπηρεσίες και τα δύο κρατικά Ογκολογικά (Λευκωσίας και Λεμεσού) κάτω από το Ογκολογικό της Τράπεζας», δείτε στο διαδίκτυο τη Στρατηγική Καρκίνου που ετοίμασε η ίδια και την επέβαλε ΜΟΝΟ για την Κυπριακή Δημοκρατία, επειδή η ίδια έχει κληρονομικά οικονομικά συμφέροντα στην Τράπεζα Κύπρου!!! Δυστυχώς, μαζί της συμφωνεί η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, ο Υπ. Υγείας, το Ογκολογικό της Τράπεζας και οι τρεις σύνδεσμοι Καρκινοπαθών: ΠΑΣΥΚΑΦ, Αντικαρκινικός και  Europa Donna, που «συμπωματικά» είναι μέλη του ΔΣ  του… Ογκολογικά της Τράπεζας!!!

Πώς οι καρκινοπαθείς οδηγούνται στη σφαγή!

Η Αμερικανίδα οικονομολόγος Catherine Austin Fitts, πρώην Yφυπουργός Στέγασης, αναφέρει: «Όταν οι λίγοι άνθρωποι θέλουν να ελέγξουν τους πολλούς, προκύπτει η ερώτηση: Πώς ξεγελάς τα πρόβατα να πάνε στο σφαγείο χωρίς αυτά να το καταλάβουν και να αντισταθούν. Οπότε η τέλεια λύση είναι με «αόρατους εχθρούς».

Στην Κύπρο οι τραπεζίτες-«φιλάνθρωποι» αποκρύβουν πώς μας στέλνουν ως αθώα πρόβατα στο σφαγείο κι ακολούθως στο νεκροταφείο, γιατί βάζουν άλλους μπροστά, οι οποίοι φυσικά αμείβονται παρασκηνιακά ποικιλότροπα, πάντα under the table, κι έτσι τους μετατρέπουν εθελόδουλους στα όποια θέλω των τραπεζιτών! Η διαπλοκή και η διαφθορά μετατρέπει πολιτικούς, κρατικούς λειτουργούς, δημοσιογράφους και πολίτες σε «αόρατους εχθρούς» οι οποίοι ρίχνουν εγκληματικές πράξεις στο σκοτάδι ή παραπλανούν με στημένες στατιστικές ή  εξυμνήσεις εκμεταλλευτών του «χρυσορυχείου» του καρκίνου.

Η παραπλάνηση με χρήση τη στατιστική

ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΥΠΡΟΥ: Το Αρχείο λειτουργεί από το 1990, ωστόσο διαθέσιμα στοιχεία υπάρχουν από το 1998. Το 1998 είχαμε 1606 περιστατικά καρκίνου, ενώ το 2014 τα περιστατικά καρκίνου υπερδιπλασιάστηκαν κατά πολύ με συνολικό αριθμό 3451 περιστατικά. Από το 2008 το αρχείο τυγχάνει διαχείρισης από τη Μονάδα Παρακολούθησης Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του αρχείου καρκίνου της Κύπρου, το 2010 είχαν καταγραφεί 3.110 νέα περιστατικά, το 2011 3.336, το 2012 3.277. Ταυτόχρονα το Ογκολογικό της Τράπεζας έστειλε επιστολή στον Υπ. Υγείας αλλά και το έγκυρο ογκολογικό περιοδικό Lancept ότι δήθεν τα νέα περιστατικά καρκίνου είναι μόνο 2.200 και ότι δεν χρειάζεται η Κύπρος κρατικά ακτινοθεραπευτικά τμήματα. Τότε το Αρχείο Καρκίνου έστειλε επιστολή στον ΕΛ.Α-ΖΩ που διέψευδε το Ογκολογικό της Τράπεζας υποβάλλοντας ότι ετησίως έχουμε μια ετήσια αύξηση 5,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Παγκόσμια το 2010 τα νέα περιστατικά ήταν  άνω του 2% ενώ το 2014 ανήλθε στο 4.1%. Άρα στην Κύπρο της διαπλοκής και της διαφθοράς το 2021 τα νέα περιστατικά καρκίνου δηλώνονται όσα ήταν πριν από 10 χρόνια, το 2011, δηλαδή 3.300, ενώ έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 4.800-5.000.

Σύμφωνα με τα παγκόσμια δεδομένα το 50% περίπου των νέων κρουσμάτων καρκίνου χρήζουν ακτινοθεραπείας και ίσως και χημειοθεραπείας, επιπλέον ένα 15% χρειάζεται επανάληψη τη ακτινοθεραπείας, άρα το 65% χρήζουν ακτινοθεραπείας που ισούται με 3.250 περίπου άτομα. Όμως,  το Ογκολογικό της Τράπεζας με 3 Γραμμικούς Επιταχυντές κάνουν ακτινοθεραπεία σε 1.400 άτομα ετησίως και το Γερμανικό Ογκολογικό με 2 Γραμμικούς Επιταχυντές κάνει ακτινοθεραπεία σε 800 άτομα ετησίως. Άρα τουλάχιστον 1.000 άτομα μένουν ΧΩΡΙΣ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ εκ των οποίων το 60%-70% πεθαίνει. Δηλαδή φέτος 700 περίπου συνάνθρωποί μας θα πεθάνει που εφόσον είναι σε γνώση της Κυβέρνησης, των πολιτικών, των ΜΜΕ αλλά και των 3 συνδέσμων καρκινοπαθών, ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ και το αποκρύβουν, παραπλανώντας και τη κοινή γνώμη.

Για ΟΛΑ τα πιο πάνω έχω έγγραφα στη διάθεση των ΜΜΕ, της Αστυνομίας, του Γεν. Εισαγγελέα, των Θεσμών, της Βουλής και όποιων αναζητούν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Εν γνώση μου του Νόμου για διάδοση ψευδών ειδήσεων υπογράφω την ανακοίνωση αυτή προκαλώντας τους πιο πάνω να τολμήσουν να με διαψεύσουν ή να με καταγγείλουν και να πάψουν να κρύβονται με τη σιωπή τους.

 Τα γράφω χρόνια τώρα και ΟΛΟΙ οι πιο πάνω σιωπούν και συσκοτίζουν με ψευδολογίες και προσπαθούν να με κάνουν κι εμένα να σιωπήσω με προσφορές κι άλλα. Εγώ αδιαφορώ γιατί έζησα τον καρκίνο, η μ. σύζυγός μου Θεανώ κι εγώ παλέψαμε μαζί του για 18 χρόνια, ενώ της έδωσαν 3 μήνες ζωής, και δεν θέλω ότι έπαθα εγώ να το πάθει και ο κάθε συνάνθρωπός μου. Κι όσο αφορά τις ψευδοκατηγορίες  σε βάρος μου για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους, με γνωστούς πληρωμένους κράχτες, και γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν ποιος είμαι να δηλώσω ότι είμαι ερευνητής/συγγραφέας, έχω τις εκδόσεις Χρ. Ανδρέου, βραβεύτηκα πάνω από 20 φορές για την προσφορά μου, με τα βραβεία Γραμμάτων και Φιλολογικών Εκδόσεων, από την Ακαδημία Αθηνών, από τη Γεν, Εισαγγελία και τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο, είμαι ο άνθρωπος που οργάνωσα το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και το Σύνδεσμο Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ.

Χρίστος Ανδρέου

Και για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου τηλ. 99-660 221