Μας κλέψανε τα σπίτια, τις καταθέσεις, τη δουλειά και τώρα την Υγεία αλλά εμείς… σιωπάμε!!!

Αγαπητοί μου φίλοι,

Τελευταία αποκαλύπτω με έγγραφα κι αποδείξεις ότι εσκεμμένα αφήνονται Καρκινοπαθείς χωρίς ακτινοθεραπεία για να πουλούν χημειοθεραπεία που έχει καλή προμήθεια από τους εμπόρους.  Επίσης, ότι εφαρμόζουν την «επιτυχημένη» μέθοδο της διάλυσης του Συνεργατισμού με τη μείωση των καταστημάτων ή σαλαμοποίηση, μέχρι που τον παρέδωσα σε ιδιωτική τράπεζα.

Τώρα καταγγέλλω ότι σαλαμοποιούν τα κρατικά νοσοκομεία, τα αδυνατίζουν από άποψη προσωπικού και εξοπλισμού, προωθούν τους ασθενείς σε ιδιωτικές κλινικές, υποβαθμίζοντας έτσι και την οικονομική ικανότητά τους, ώστε σε 2-3 χρόνια, πριν τις επόμενες προεδρικές εκλογές, να  παραδώσουν τα Νοσοκομεία στους ιδιώτες  μισοτιμής. Φυσικά με το συνηθισμένο: «με το πιστόλι στον κρόταφο» και πάντα «για το καλό των ασθενών και του δημοσίου χρήματος».

Είναι γνωστό ότι οι ιδιωτικές κλινικές έγιναν με δάνεια από τράπεζες, και πρέπει  να δουλεύουν καλά και με ψηλές τιμές για να μπορούν να πληρώνουν τις δόσεις τους. Για τους τραπεζίτες, λοιπόν, δεν συμφέρει να υπάρχουν Κρατικά Νοσοκομεία για να μην υπάρχει ανταγωνισμός, να πηγαίνουν οι ασθενείς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις ιδιωτικές κλινικές  αλλά και να μπορούν να ανεβάζουν τις τιμές, όπως έγινε τώρα με τις Ογκολογικές Υπηρεσίες που ελέγχονται από την Τράπεζα.

Όλα αυτά τα καταγγείλαμε ΔΗΜΟΣΙΑ και στείλαμε τις καταγγελίες μας σε όλα τα ΜΜΕ, στους βουλευτές και στους Θεσμούς. Μήπως ακούσατε καμιά αντίδραση;

ΟΛΟΙ σιωπούν!

Εφαρμόζεται η «ομερτά», η άκρα σιωπή των εγκληματιών και των μαφιόζων. Οι τραπεζίτες και οι έμποροι «δικαιολογημένα» σιωπούν, όμως, οι βουλευτές, οι πολιτικοί, τα ΜΜΕ, οι Θεσμοί γιατί σιωπούν;;;

Τελικά, χάσαμε τη Δημοκρατία, ελεγχόμαστε από τους τραπεζίτες και τις σκοτεινές στοές, και από τους κάθε λογής εμπόρους, η διαφθορά και η διαπλοκή έγινε ο Νόμος μας.

Χάσαμε τα πάντα και φοβόμαστε να αντιδράσουμε, η γελοιογραφία του φίλου Μιτίδη τα λέει όλα, την οποία ας σημειωθεί δημοσιεύσαμε ξανά όταν ήμασταν σε απεργία έξω από το Προεδρικό για 9 μήνες ζητώντας το αυτονόητο για κάθε πολιτισμένο κράτος: Να γίνουν Κρατικά Ογκολογικά-Ακτινοθεραπευτικά στη Λευκωσία και τη Λεμεσό. Πέρασαν από τότε 6 χρόνια κι αντί να διορθωθούμε από τα λάθη μας μπήκαμε στο βούρκο τους.

Χρ. Ανδρέου

Χρ Ανδρέου

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

[email protected]