Νέες αποκαλύψεις της εφημ. 24 ώρες για τα εκβιαστικά σχέδια για διάλυση των Κρατικών Ογκολογικών

Νέες αποκαλύψεις της εφημ. 24 ώρες για τα εκβιαστικά σχέδια της κλίκας των τραπεζιτών και των εμπόρων υγείας για διάλυση των Κρατικών Ογκολογικών

Η εφημ. 24ώρες συνεχίζει τις αποκαλύψεις της  για τα εγκλήματα σε βάρος των Καρκινοπαθών μας,  με αποτέλεσμα συνάνθρωποί μας να γίνονται έρμαια οικονομικών συμφερόντων μιας κλίκας τραπεζιτών, επίορκων ιατρών και εμπόρων υγείας.  Στο τεύχος του Σαββάτου 12/11/2016 η εφημ.  24ώρες αποκαλύπτει μέσα από έγγραφα τα παρασκήνια της Τράπεζας Κύπρου και του Ογκολογικού της οι οποίοι από το 1998 αρνούνται να συζητήσουν την παράνομη εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών και του δημοσίου χρήματος και βάζουν στα παλιά τους τα παπούτσια Νόμους και αποφάσεις του Υπ. Συμβουλίου, τη γνωμάτευση του Γεν. Εισαγγελέα και του Γεν. Ελεγκτή, ακόμη και τις αποφάσεις της Βουλής. Εφαρμόζει τις θεωρίες των Τούρκων κατακτητών που λένε: Ότι έκλεψαν είναι δικό τους και ότι απέμεινε πρέπει να γίνει δικό τους.

Εκβιάζουν το Κράτος ότι αν τολμήσει να κάνει κρατικό ογκολογικό υπό τη διαχείριση του Κράτους θα κλείσουν  αυτόματα το δικό τους και ζητούν όπως τα 2 υφιστάμενα Κρατικά Ογκολογικά, της Λευκωσίας και της Λεμεσού, τεθούν υπό τη διοίκησή τους, δήθεν «για το καλό των Καρκινοπαθών»! Προς τούτο φτιάχνουν με δικούς τους ανθρώπους Επιτροπή για τον Καρκίνο σε μια προσπάθειά τους να επιβάλουν το μονοπώλιό τους και την εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών, ενόψει και της αυτονόμησης των Νοσοκομείων και της εφαρμογής του ΓεΣΥ αλλά και της λειτουργίας της Ιατρικής Σχολής του Παν. Κύπρου εντός του ΓΝ Λευκωσίας.

Η διαπλοκή, η διαφθορά και η αδιαφάνεια είναι το μότο τους, γιατί είναι κάτω από τη σκέπη της Τράπεζας Κύπρου, που συμμετείχε στην καταστροφή της οικονομίας της Κύπρου και που όπως λέει απλά «Σκέψου το. Γίνεται» και αδιαφορούν για τους Καρκινοπαθείς και τους θανάτους  που επιβάλλουν γιατί, όπως ακούμε «γίνονται όλο και χειρότεροι».

Προκαλούνται από τη σύνταξη της  εφημερίδας να απαντήσουν δημόσια στα όσα τους καταλογίζονται … αλλά εκκωφαντικά τηρούν σιγή ιχθύος, σημάδι παραδοχής του εγκλήματός τους σε βάρος των Καρκινοπαθών.

Στείλτε το μήνυμα αυτό στους φίλους σας, κάντε like, προωθείστε το παντού γιατί αλλιώς όλοι συμμετέχουμε στο εγκληματικό τους παιχνίδι.Νέες αποκαλύψεις σε βάρος των Καρκινοπαθών