Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ή Ημέρα του Μνημόσυνου τους;

Εύλογο ερώτημα για την  Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων 

Είναι γνωστό ότι η 10η Δεκεμβρίου εκάστου έτους παγκόσμια είναι αφιερωμένη στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Για τον Σύνδεσμο Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ είναι μια μέρα ανασκόπησης του επιπέδου σεβασμού των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Κύπρο που δυστυχώς μας φέρνει κατάθλιψη και απαισιοδοξία ως προς το μέλλον. Στον τόπο μας οι Καρκινοπαθείς ταλαιπωρούνται ή ακόμη και πεθαίνουν αβοήθητοι από την Πολιτεία και ακούμε το Θα ΘΑ ΘΑ. Αποκρύβουν την αλήθεια και ρίχνουν στάχτη στα ανήκουστα εγκλήματά τους για να ξεγελάσουν τον κόσμο, επιβάλλοντας στα ΜΜΕ τον σκασμό, με τη δύναμη του χρήματος και με εκβιασμούς, επικαλύπτοντας με χρυσομπογιά  τον σκοταδισμό στα θέματα αυτά και κοροϊδεύοντας τους Καρκινοπαθείς και τους συγγενείς τους ότι τάχατες είναι σκόνη χρυσού.

Αποδείξαμε με σωρεία άρθρων μας και εγγράφων, που ποτέ δεν τόλμησαν να μας διαψεύσουν, ότι οδηγούμαστε στην άκρη του κρημνού, αφού εσκεμμένα διαλύουν τα Κρατικά Ογκολογικά για να εξαναγκάζονται οι Καρκινοπαθείς να πηγαίνουν στο Ογκολογικό της Τράπεζας αλλά και στις ιδιωτικές κλινικές για τις επιπλέον εξετάσεις, εγχειρήσεις ή άλλες θεραπείες. Επίορκοι γιατροί και έμποροι υγείας θεωρούν τον Καρκίνο ως τη δική τους κότα που γεννά τα χρυσά αυγά και επισείουν τη δαμόκλειο σπάθη και τρομοκρατούν με «το πιστόλι στον κρόταφο» Καρκινοπαθείς, πολιτικούς, βουλευτές  και τους πολίτες, ότι αν γίνουν Κρατικά Ογκολογικά θα κλείσουν το δικό τους εν μια νυκτί, ότι έγινε με την Λαϊκή Τράπεζα, και ότι θα αφήσουν τους Καρκινοπαθείς στο έλεος του Θεού!!!

Επιβάλλουν παντού ταφόπλακες για να βγάλουν επιπλέον χρήματα! Όπως επέβαλαν κατάργηση της Στρατηγικής του Καρκίνου, το ευαγγέλιο κάθε πολιτισμένης χώρας, και σύντομα επιβάλλουν ταφόπλακα και στα Κρατικά Νοσοκομεία! Επέβαλαν ταφόπλακα στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, στα Δικαιώματα των Ασθενών, στις σχετικές διατάξεις του Συντάγματος για στο Δικαίωμα της Ζωής και της Υγείας. Επιβάλλουν ταφόπλακα στον Ευρωπαϊκό Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων που είναι σημαντικός για επίτευξη κοινωνικής και οικονομικής προόδου και αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων στην ΕΕ ώστε να μην υπάρχει ανισότητα και παράβαση των κοινωνικών προτύπων της. Εν ολίγοις, βρισκόμαστε σε αποκλεισμό από τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και η χρυσόσκονή που ρίχνουν είναι ψεύτικη, είναι φτηνή χρυσομπογιά, για τα μάτια του κόσμου και δυστυχώς και για τους δημοσιογράφους που εσκεμμένα αποκρύβουν τις αλήθειες ότι στην Κύπρο οι Καρκινοπαθείς είναι εμπορεύσιμο προϊόν για τους τραπεζίτες, τους εμπόρους υγείας και τα golden boys toys!!!

Ολοκληρώνοντας τον θλιβερό απολογισμό διερωτάσαι:

Όταν η Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα απαντά σε καταγγελία μας ότι δεν βλέπει καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Καρκινοπαθών (!) , όταν τέως βουλευτίνα είπε δημόσια ότι «οι Καρκινοπαθείς δεν έχουν Ανθρώπινα Δικαιώματα αλλά απλώς προβλήματα υγείας» (!), όταν ανώτερη κρατικός λειτουργός λέει ψέματα στη Βουλή ότι «δεν υπάρχει λίστα αναμονής στην ακτινοθεραπεία» ενώ ψεύδεται εν γνώση της γιατί ξέρει ότι τουλάχιστον 1.500 Καρκινοπαθείς δεν παίρνουν εσκεμμένα ακτινοθεραπεία (!), όταν βουλευτές και ΜΜΕ  υποκύπτουν στην αδιαλλαξία των ολίγων που με την επίκληση του φόβου επιβάλλουν την επικυριαρχία τους και καταργούν Νόμους, Σύνταγμα και Στρατηγική του Καρκίνου, αφήνουν Καρκινοπαθείς χωρίς θεραπεία, τότε εύλογο το ερώτημα προκύπτει:

Είναι Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ή Ημέρα Μνημόσυνου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων;