Στο παιχνίδι της εκμετάλλευσης των Καρκινοπαθών μπήκε τώρα και το Κρατικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

 Όπως έγραψε σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μάμας, που μόλις χθες αποδήμησε εις Κύριον:

«Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πραγματικά τι νιώθει και με πιο απίστευτο τρόπο υποφέρει ένας Καρκινοπαθής, αν δεν τον έχει βιώσει ο ίδιος».

Οι καρκινοπαθείς και οι κρατικές ογκολογικές υπηρεσίες γίνονται πλιάτσικο ακόμη και από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα όσα συμβαίνουν είναι ένα όνειδος για την Πολιτεία αλλά και τον πολιτισμό μας, μάλιστα από μια ευρωπαϊκή χώρα.

Είναι μια ντροπή από μια υπανάπτυκτη χώρα, που μας υποβιβάζει σε τριτοκοσμική, που αντί να βλέπει τον Άνθρωπο, βλέπει τι θα κερδίσει σε χρήμα από την υγεία τού συνάνθρωπού του! Ενώ διατυμπανίζουν ότι οι Καρκινοπαθείς χρόνο με τον χρόνο αυξάνονται γεωμετρικά, ξαφνικά τους ακούμε, ανάλογα πάντα με το ακροατήριο, να αυξομειώνουν τα νέα περιστατικά καρκίνου ανάλογα με τα οικονομικά συμφέροντά τους. Αντί να βλέπουν το «δάσος» των Καρκινοπαθών, πάνω από 4.500 νέα περιστατικά Καρκίνου φέτος, βλέπουν τα μεμονωμένα δέντρα μιας φούχτας εκμεταλλευτών που μετέτρεψαν το Καρκίνο σε δικό τους χρυσορυχείο.

Δυστυχώς, σ’ αυτό το παιχνίδι της εκμετάλλευσης των Καρκινοπαθών μπήκε τώρα και το Κρατικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Ιατρική Σχολή του. Το επισυναπτόμενο άρθρο της εφημερίδας 24ώρες, ημερ. 29/9/2017, σελ. 12-13, είναι αποκαλυπτικό.

Στείλτε το στους φίλους σας και σχολιάστε το. Από εσένα κι εμένα περιμένουν οι Καρκινοπαθείς βοήθεια, οι ίδιοι φοβούνται να μιλήσουν γιατί πιθανώς το μονοπώλιο και το καρτέλ εκμετάλλευσης μπορεί να τους κόψει τη θεραπεία.24 ώρες 29.9.17 Τους πρoκαλούμε να μας διαψεύσουν

 

Φίλε αναγνώστη ΞΥΠΝΑ, γιορτή δική μου, παραμονή δική σου, κανένας δεν ξέρει τι θα μας συμβεί αύριο, αφού 4 στους 10 θα βιώσουμε τον Καρκίνο όπως παραδέχεται και ο Υπ. Υγείας. Ξύπνα και διεκδίκησε τα Ανθρώπινα σου Δικαιώματα και μην ακούς τις ρητορείες και τα θα θα θα τους.

Εγώ τολμώ ενυπόγραφα να τους καταγγέλλω δημόσια. με ειλικρίνεια και ντοκουμέντα, γιατί βίωσα τον Καρκίνο κι έμαθα, εσύ γιατί σιωπάς;;;;; Τουλάχιστον βοήθα στέλλοντας το μήνυμα όπου μπορείς.

Χρ. Ανδρέου

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

[email protected]

Τηλ. 99-660221