Διαλύουν τις κρατικές ογκολογικές υπηρεσίες και τρώνε με χρυσά κουτάλια

Φίλοι μου,

Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έστειλαν μηνύματα ή/και μου τηλεφώνησαν για να με ενημερώσουν ότι τα σημειώματα που αποστέλλω «είναι μαχαιριές στους εκμεταλλευτές του καρκίνου» και ότι τα δημοσιοποιούν στο διαδίκτυο. Αυτά όλα μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για δημιουργία Κρατικών Ογκολογικών που είναι αυτονόητο για κάθε πολιτισμένο κράτος και μάλιστα ευρωπαϊκό. Η Κύπρος είναι, δυστυχώς, η μοναδική χώρα της ΕΕ που δεν έχει Κρατικά Ογκολογικά και πληρώνει παράνομα με χρυσές κρατικές χορηγίες τις ιδιωτικές υπηρεσίες ογκολογίας που ανήκουν σε τραπεζίτες.

Ο πρόσφατος, μόλις την περασμένη Τετάρτη, καυγάς από αέρος μεταξύ του Υπ. Υγείας και της ΠΑΣΥΚΙ αποκαλύπτει τη μιζέρια μας αλλά και τη μιζέρια των κρατικών υπηρεσιών υγείας, αλλά προπαντός αποκαλύπτει την προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου και δυστυχώς και του Πανεπιστημίου Κύπρου να διαλύσουν ότι κρατικό υπάρχει για εξυπηρέτηση των Καρκινοπαθών.

Πρώτα μισοδιάλυσαν το Ογκολογικό του Γεν. Νοσ. Λευκωσίας με εσκεμμένη αποψίλωση του προσωπικού, τώρα με τη φυγή 3 γιατρών διαλύεται και η Κλινική Μαστού της Λευκωσίας και μεταφέρεται σε ιδιωτική κλινική με συμφέροντα πολιτικών και της Τράπεζας παράλληλα τώρα ακούσαμε ότι διαλύεται και το Ογκολογικό του Γεν. Νοσ. Λεμεσού αφού έμεινα μόνο 2 ιατροί.

Μόνο οι Οικολόγοι τόλμησαν να κάνουν επερώτηση για τα όσα συμβαίνουν!!! Διερωτηθείτε γιατί τα άλλα κόμματα που ξέρουν: Δεν βλέπουν, Δεν ακούν, Δεν μιλούν; Απλά… σιωπούν για να μην ενοχλήσουν τους καρκινονονούς που συνεισφέρουν οικονομικά στον προεκλογικό αγώνα αλλά τρων με χρυσά κουτάλια.

Το επισυναπτόμενο δημοσίευμα της εφημ. 24ώρες (24 ώρες 13.10 pdf) αποκαλύπτει τα βρώμικα παρασκήνια και σας παρακαλούμε θερμά να προωθήσετε αυτό το μήνυμα και το δημοσίευμα της εφημερίδας σε όσους μπορείτε ώστε όλοι να αντιληφθούν τι παιχνίδια παίζονται στις πλάτες των Καρκινοπαθών μας.

 

 

Χρ. Ανδρέου