Η παραπλάνηση από το ΟΚΤΚ και το Υπ. Υγείας και η εκμετάλλευση από τις ΜΚΟ

Η παραπλάνηση από το ΟΚΤΚ και το Υπ. Υγείας  και η εκμετάλλευση από τις ΜΚΟ

Κι εσύ τέκνο Βρούτε;

Φίλοι μου γεια σας

Επειδή κάποιοι αναγνώστες των μηνυμάτων με ενημέρωσαν ότι δεν πήραν το προηγούμενο τεύχος της «24 ώρες», ημερ. 2/3/2018, το οποίο αναφερόταν ποια είναι τα πραγματικά Νέα Περιστατικά Καρκίνου ετησίως, αφοί το Υπ. Υγείας και το Ογκολογικό της Τράπεζας έλεγαν ότι δήθεν είναι μόνο 3.300 ετησίως, ενώ με έγγραφα της «24» αποδεικνύεται ότι δυστυχώς και εν γνώσει τους παραπλανούν αφού τα Νέα Περιστατικά Καρκίνου φέτος είναι πάνω από 4.500.

Σήμερα σας επισυνάπτουμε: Α.  το τεύχος της «24 ώρες», ημερ. 2/3/2018, Εφημ 24 ώρες 2.3.2018

Β. Παράλληλα το σημερινό τεύχος της «24 ώρες», ημερ. 9/3/2018. 24ώρες 9.3.2018

Διαβάζοντας τα 2 τεύχη ο αναγνώστης θα αντιληφθεί πώς και γιατί γίνεται η παραπληροφόρηση, ποιους εξυπηρετεί οικονομικά, πόσοι καρκινοπαθείς θα μείνουν χωρίς ακτινοθεραπεία και ΧΩΡΙΣ να τους το λένε, πώς διαλύονται τα κρατικά ογκολογικά και ποιοι ιδιώτες εκμεταλλεύονται στο εξής τις Ογκολογικές Υπηρεσίες,  και πώς κερδίζουν οι ΜΚΟ από αυτό το εγκληματικό παιχνίδι, που όλοι τα γνωρίζουν, πολιτικοί, θεσμοί, Υπ. Υγείας, βουλευτές, ΜΜΕ,  αλλά σιωπούν.

Ακόμη στο σημερινό τεύχος θα δείτε ένα εξαιρετικό άρθρο του δρ Θανάση Μπακατσούνη, ο οποίος από το 2008 κατάγγελλε ΜΚΟ και πολιτικούς ότι είναι φερέφωνα της φαρμακοβιομηχανίας. Να θυμίσουμε ότι δρ Μπακατσούνης εργαζόταν για χρόνια  στο Ογκολογικό της Τράπεζας, ήταν ο επιστήμονας που έκανε τον πρώτο σχεδιασμό της Στρατηγικής τους Καρκίνου και ο οποίος συστηματικά αρθρογραφούσε υπέρ των Δικαιωμάτων των Ασθενών και της σωστής λειτουργίας των Ογκολογικών Υπηρεσιών, τον οποίο τελικά το ΟΚΤΚ τον απέλυσε γιατί τηρούσε τον όρκο του Ιπποκράτη και υπερασπιζόταν τους ασθενείς. Μετά ιδιώτευσε αλλά κάποιοι σύνδεσμοι καρκινοπαθών του έκαναν πόλεμο και του άρπαζαν τους ασθενείς ώσπου για λόγους επιβίωσης να φύγει και να πάει στη Γερμανία, όπου είναι υποδιευθυντής σε μεγάλο Ογκολογικό-Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα. Η Κύπρος ως Κρόνος που τρώει τα καλύτερα της παιδιά για χάρη των ολίγων εκμεταλλευτών του Καρκίνου.

Ακόμη σήμερα θα δείτε πώς αθωώθηκε  ο γιατρός δρ Γιώργος Κατσώνης πέτυχε από το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωση απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Ιατρών ο οποίος όταν εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Από Μέρα σε Μέρα» του ΡΙΚ και παρουσίασε το έργο του έκανε  λόγο για νίκη κατά του καρκίνου μέσω της ρεξεφλολογίας και της ομοιοπαθητικής, ενώ κατηγόρησε τις φαρμακοβιομηχανίες ότι «πίνουν το αίμα των ανθρώπων και τους προκαλούν συνειδητά βλάβη στην υγεία τους ακόμα και θάνατο. Επίσης υποστήριξε ότι οι φαρμακοβιομηχανίες εκμεταλλεύονται τους πάσχοντες και τους προκαλούν βλάβη στην υγεία τους, ακόμη και θάνατο, με μοναδικό σκοπό, στόχο και κίνητρο το κέρδος ενώ υποστήριξε πως μπορεί να μπει τέλος στις χημειοθεραπείες των ασθενών ».

Τέλος, δείτε τα σημερινά δημοσιεύματα στα ΜΜΕ πώς «φιλανθρωπικά ιδρύματα» εκμεταλλεύονται τον κόσμο αλλά και τους ασθενείς.

Θερμή παράκληση στείλτε αυτό το μήνυμα στους φίλους σας. Είναι καιρός να ξυπνήσουμε όλοι από τη χειμερία νάρκη και να επιτρέπουμε τους εμπόρους υγείας να μας εκμεταλλεύονται. Είναι καιρός για διαφάνεια και να καταστείλουμε τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Χρ. Ανδρέου