Η εφημ. «24ώρες» και το Εκλογικό συνέδριο για νέο ΔΣ του ΕΛ.Α-ΖΩ

Ο καρκίνος δεν μπορεί να είναι το χρυσορυχείο και η ασθένεια εκμετάλλευσης από την ολιγαρχία

Αγαπητοί φίλοι,

Σας επισυνάπτουμε την εφημ. «24 ώρες» με υπόδειξη ότι στην Κύπρο βασιλεύει η διαπλοκή και η διαφθορά και κυριαρχεί η δύναμη του χρήματος και η εξαγορά συνειδήσεων που τελικά θύματα είναι πάντα οι ασθενείς καρκινοπαθείς. Στο άρθρο αποκαλύπτεται με έγγραφα και με πολλά άλλα στοιχεία πώς, κάποιοι μετέτρεψαν τον Καρκίνο σε δικό τους «χρυσορυχείο» και πώς οι ιδιωτικές κλινικές εκμεταλλεύονται την υποβάθμιση των Κρατικών Νοσοκομείων και τις λίστες αναμονής, που ξεπέρασαν τις 30.000, με «χρυσές» εγχειρίσεις.

Η εφημερίδα διερωτάται γιατί το Υπ. Υγείας αποκρύβει την αλήθεια γύρω από τις πραγματικές διαστάσεις και της ραγδαίας ανάπτυξης του καρκίνου στην Κύπρου και γιατί γιατροί αποκρύβουν από τους καρκινοπαθείς ασθενείς τους την επείγουσα ανάγκη να κάνουν ακτινοθεραπεία και τους παραπλανούν λέγοντας τους ότι χρήζουν μόνο χημειοθεραπείας για να πάρουν μπόνους που πιθανώς να είναι αδικήματα απιστίας και παθητικής δωροδοκίας.  24ώρες 16.3.2018

 

Εκλογικό συνέδριο για νέο ΔΣ του ΕΛ.Α-ΖΩ και τροποποίηση του Καταστατικού με βάση τον νέο Νόμο

Στις 28 Μαρτίου 2018 θα γίνει η ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του ΕΛ.Α-ΖΩ. Παράλληλα θα γίνει μια τροποποίηση του καταστατικού με βάση τον νέο Νόμο για φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η συνεδρία θα γίνει στις 5 το απόγευμα, της Τετάρτης 28 Μαρτίου, στο χώρο συνεδριάσεων του Arabica Coffe House, στην οδό Περικλέους, στο Στρόβολο, δρόμος Κώστα Θεοδώρου, απέναντι από το βιβλιοπωλείο Μαυρομμάτη και το Κίνημα Οικολόγων, τηλ. 22 261 100. Θα προσφερθούν αλμυρά και γλυκά καθώς και ποτά. Η διάρκεια της συνεδρίας θα είναι μάξιμουμ 2 ώρες, από τις 5-7 μμ.

Δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται έχουν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής που είναι μόνο 10 ευρώ.

Καλούμε όλους  όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για τις Ογκολογικές Υπηρεσίες και για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, σε ένα αγώνα για να μην κλείσουν τα Κρατικά Ογκολογικά και να δημιουργηθούν Κρατικά Ακτινοθεραπευτικά Τμήματα στη Λευκωσία και τη Λεμεσό ώστε να σταματήσει η εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών. Ελάτε  να ακούσετε, να συζητήσετε και να ψηφίσετε ελεύθερα και δημοκρατικά.

Καλούνται λοιπόν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως. Ζητάμε απ’ όλους τη συμπαράστασή τους στο δύσκολο αγώνα που διεξάγουμε χρόνια τώρα ενάντια στην εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών από τραπεζίτες και ιδιώτες.

Χρ. Ανδρέου

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

[email protected]

Τηλ. 99-660221