Καρκίνος: Θα ζουν μόνο όσοι διαθέτουν λεφτά για θεραπεία

Δεν είναι προφητεία είναι η στυγνή  πραγματικότητα

Η εφημ. 24ώρες της 27ης Ιουλίου είχε αφιέρωμα στη σελ. 5 στις Ογκολογικές Υπηρεσίες της Κύπρου και τα όσα συμβαίνουν με την εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών  από το ολιγοπώλιο και τους τραπεζίτες, με τίτλο: «Καρκίνος: Θα ζουν μόνο όσοι διαθέτουν λεφτά για θεραπεία». Προς τεκμηρίωση των όσων καταγράφει στο άρθρο επικαλείται τις αναφορές 3 διάσημων επιστημόνων:

Dr. Linus Pauling, δυο φορές τιμηθείς με βραβείο Νόμπελ:

«Πρέπει να μάθουν όλοι, ότι ο πόλεμος κατά τού καρκίνου είναι σε μεγάλο βαθμό απάτη».

Dr. Vernon Coleman, διάσημος βρετανός γιατρός και συγγραφέας:

«Οι μόνοι άνθρωποι, που ευεργετούνται από τη σύγχρονη βιομηχανία τού καρκίνου είναι οι άνθρωποι, που δουλεύουν για τη σύγχρονη βιομηχανία τού καρκίνου».

James Watson, ο νομπελίστας που ήταν ένας από αυτούς που ανακάλυψαν τη διπλή έλικα του DNA, σχολίασε καυστικά ότι:

«Ο πόλεμος κατά του καρκίνου είναι ένας σωρός από περιττώματα».

Και καταλήγει το ολοσέλιδο άρθρο με τα εξής:

«Η «24» θα αναζητεί την αλήθεια και δεν θα αποδεχτούμε να μπει ταφόπλακα στα Κρατικά Ογκολογικά και τα Κρατικά Νοσοκομεία. Βλέπουμε καθημερινά το φαινόμενο να ξεπροβάλλει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο. Υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής, καταχρήσεις και καταχρήσεις εξουσίας και τα μεγάλα σκάνδαλα, δυστυχώς, να αποκρύβονται. Και για εμάς, ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, αλλά και μεγαλύτερο έγκλημα είναι τα προβλήματα των Καρκινοπαθών που σχετίζονται με τραπεζίτες και εμπόρους υγείας και που αποκρύβονται» .

Σας επισυνάπτουμε όλο το άρθρο και εισηγούμαστε να το διαβάστε και να το διαδώσετε γιατί σύντομα, με την εφαρμογή του ΓεΣΥ και την κατ’ όνομα Αυτονόμηση των Νοσοκομείων, θα το θυμηθείτε.

Δεν είναι προφητεία είναι η στυγνή  πραγματικότητα που τώρα αδιαφορούμε να δούμε, μα τότε θα είναι αργά…24 ώρ. 27 7 2018