Καταργούνται: η Ηθική, το Δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Φίλοι μου,

Σας επισυνάπτω το σημερινό άρθρο της εφημ. «24 ώρες» με τίτλο: «Καρκίνος-θα ζουν μόνο όσοι διαθέτουν λεφτά για θεραπεία» με υπότιτλο «Η δύναμη του χρήματος δεν μπορεί να γίνεται ρυθμιστής, καταργώντας την Ηθική, το Δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Το άρθρο χωρίζεται σε δύο μέρη:

1. Αναφέρεται στην ιστορία μιας καρκινοπαθούς που της έδωσαν δυο χρόνια ζωής από το Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου κι αργότερα 2 μήνες κι ότι θα ζούσε μέχρι τα Χριστούγεννα του 2018 και την απέτρεψαν να κάνει θεραπεία εκτός του Ογκολογικού της Τράπεζας και μετά από το μάζεμα χρημάτων από συγγενείς και φίλους και έρανο που διενεργήθηκε έκανε την ενδεδειγμένη θεραπεία με αυτά τα λεφτά κι ακόμη ΖΕΙ.

2. Αναφέρεται στη λεγόμενη επικαιροποιημένη Στρατηγική του Καρκίνου των Στέλλα Κυριακίδου και Δρ Αδάμου, οι οποίοι θέλουν τα πάντα περί Καρκίνου να ελέγχονται από την Τράπεζα Κύπρου. Αυτή η θέση δημιούργησε διένεξη μεταξύ του Ογκολογικού της Τράπεζας και του Γερμανικού του δρ Ζάμπογλου γιατί η Τράπεζα μέσω του δρ Αδάμου, μέλος του ΔΣ του ΟΚΤΚ, ανέλαβε τη προεδρία στο λεγόμενο Ανώτατο Ογκολογικό Συμβούλιο και αποτρέπει καρκινοπαθείς να πάνε στο Γερμανικό Ογκολογικό, παρόλο που η Τράπεζα χρηματοδότησε τη δημιουργία του Γερμανικού κι είναι κατά κάποιο συνέταιρος, εντούτοις θέλει να  εκμεταλλεύεται τις Ογκολογικές Υπηρεσίες η ίδια, αδιαφορώντας παντελώς για τους Καρκινοπαθείς, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Δικαίωμα στην Υγεία και τη Ζωή.

Παρακαλούμε θερμά δείτε το άρθρο της «24ώρες» και την επιστολή του Γερμανικού και στείλτε τα στους φίλους σας. Επιτέλους πρέπει όλοι να το καταλάβουν ότι αν δεν αντιδράσουμε σ’ αυτό το έγκλημα όλες οι υπηρεσίες υγείας σιγά-σιγά θα πέσουν στα χέρια της Τράπεζας και ιδιωτών με πρώτα θύματα τους καρκινοπαθείς και τις Ογκολογικές Υπηρεσίες.

Χρ. Ανδρέου