Μας πήραν την Υγεία, παίρνουν ζωές ανθρώπων και απαιτούν περισσότερα κι εμείς ΘΑ ΘΑ

Είναι να διερωτάσαι σε ποια χώρα βρισκόμαστε;

Ως ένας ενεργός πολίτης ο οποίος, μεταξύ άλλων, ασχολείται  -με πάθος λένε κάποιοι- με τα προβλήματα των καρκινοπαθών από το 1988, πάνω από 30 χρόνια τώρα, και με έρευνες, έγγραφα, έγκυρα στοιχεία και διεθνείς αναλύσεις καταγγέλλω ότι εδώ στην Κύπρο εσκεμμένα αφήνονται καρκινοπαθείς αβοήθητοι και εκατοντάδες πεθαίνουν και προκάλεσα όσους καταγγέλλουν να απαντήσουν δημόσια και να αποδείξουν δημόσια με έγγραφα ότι δυνατό να μην λέω την αλήθεια και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τόλμησε να πει έστω ένα mea culpa.

Αντίθετα, αυτοί που κλέβουν ακόμη και ζωές για να βγάλουν περισσότερα χρήματα βάζουν μπροστά εξαγορασμένους πολιτικούς που παριστάνουν τους υπερασπιστές των Δικαιωμάτων των Ασθενών και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενδεδυμένοι με φτερούγες αθώας περιστερά, για να παραπλανήσουν και να αποκρύψουν το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος των Καρκινοπαθών. Δυστυχώς σ’ αυτό το ανίερο και εγκληματικό παιχνίδι ενέχονται  δημόσιοι υπάλληλοι και δημοσιογράφοι.

Αυτή η κλίκα που έχει σχέδια μαφίας δολοφονούν το καθετί, στραγγαλίζουν τη λογική και περιθωριοποιούν Νόμους, Σύνταγμα, Διεθνείς Συμβάσεις, Θεσμούς :

-Μας πήραν όσα χρήματα είχαμε και απαιτούν τώρα και τα σπίτια μας και η Δικαιοσύνη … Θα Θα.

– Μας πήραν την Υγεία, παίρνουν ζωές ανθρώπων και απαιτούν περισσότερα κι εμείς ΘΑ ΘΑ.

Τώρα θέλουν να διαλύσουν τα κρατικά Νοσοκομεία, να καταργήσουν  τα κρατικά Ογκολογικά και αργότερα άλλες Υπηρεσίες Υγείας και θέλουν να δολοφονήσουν και το ΓεΣΥ. Το περίεργο είναι ότι όλα αυτά τα γνωρίζουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι και όλοι σιωπούν. Όλοι γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω από όλα αυτά αλλά κάνουν το… χρυσόψαρο.

Επιτροπές Υγείας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τα γνωρίζουν αλλά… απαγορεύουν την όποια συζήτηση στη Βουλή! Η Επίτροπος για Ανθρώπινα Δικαιώματα φαίνεται να μην… βρίσκεται στην Κύπρο.

Έλεος, χάσαμε το μέτρο, η διαπλοκή και η διαφθορά μας έχει καταπλακώσει, μας δολοφονούν κι εμείς σιωπάμε! Εδώ «μάχονται» με όλες τις δυνάμεις τους όσοι έχουν οικονομικά συμφέροντα κι εσύ αδελφέ, αγαπητέ συμπολίτη, κοιμάσαι ήσυχος γιατί «τι να κάνω εγώ μπροστά σ’ αυτή τη σύγχρονη μαφία». Μείνε, λοιπόν, ήσυχος συμπατριώτη μέχρι που θα έλθει η δική σου σειρά αλλά τότε θα είναι αργά. Ή πείτε: Για την Υγεία μου, τις Ζωές των παιδιών μου και της οικογένειάς μου σήμερα επαναστατώ.

Τελικά, φίλοι μου, σε ποια χώρα βρισκόμαστε; 

Χρ. Ανδρέου

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

[email protected]