2.000+ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ

Φίλοι μου,

ΜΝΗΜΗ ΗΡΩΩΝ: Σήμερα είμαι συναισθηματικά φορτισμένος  γιατί σαν σήμερα το 1956 απαγχονίστηκαν από τους Άγγλους αποικιοκράτες οι Μιχαλάκης Καραολής και Ανδρέας Δημητρίου οι οποίοι οδηγήθηκαν στην αγχόνη και πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της Ελευθερίας ΜΑΣ και έδωσαν το παράδειγμα σε όλους εμάς ότι το γενικό καλό υπερβαίνει του προσωπικού. Ερεύνησα για 5 χρόνια τη ζωή, τη δράση και των θάνατον των 9 Απαγχονισμένων της ΕΟΚΑ, πήρα πάνω από 600 συνεντεύξεις από συγγενείς, συναγωνιστές και φίλους των 9 Απαγχονισμένων, έκανα έρευνα σε αρχεία κι αλλού για να συγγράψω το 7τομο έργο μου Πεθαίνοντας για την Ελευθερία το οποίο καταξιώθηκε με πολλές βραβεύσεις, μεταξύ αυτών και από την Ακαδημία Αθηνών. Η μελέτη αυτή με έμαθε ότι αυτοί οι Ήρωες δεν δέχτηκαν χρήματα για να προδώσουν αλλά προτίμησαν τη θυσία της ίδιας της ζωής τους για να έχουμε σήμερα εμείς έστω κουτσουρουμένη Δημοκρατία και ότι σήμερα είναι διπλή η ευθύνη μας να αγωνιζόμαστε για το γενικό καλό της Πατρίδας και της κοινωνίας και όχι για το καλό… της τσέπης μας. Αιωνία τους η Μνήμη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου όλους, και που είναι πάρα πολλοί, διάβασαν, σχολίασαν και κοινοποίησαν τα κείμενά μου της περασμένης εβδομάδας τα οποία αναφέρονταν στην κατάφωρη παραβίαση των Δικαιωμάτων των Ασθενών και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ευχαριστώ και όσους μου τηλεφώνησαν αλλά και ευχαριστίες οφείλω σε αδελφούς εξ Ελλάδος που κοινοποίησαν το μήνυμά μου. Κανένας από όσους καταγγέλλονται και καταγράφονται επώνυμα δεν τόλμησε να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του, κάτι που εκλαμβάνεται ότι σιωπηλά ρίχνουν τα εγκλήματά τους σε βάρος των Καρκινοπαθών κάτω από το χαλί της λησμονιάς σε μια προσπάθεια να «αγιάσουν» με τη βοήθεια των ψευδολογιών και της διαπλοκής.

2.000+ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ: Σήμερα η εφημερίδα «24ώρες»  αποκαλύπτει με 6 έγγραφα τη μεγάλη «συνωμοσία» σε βάρος των Καρκινοπαθών απ’ αυτούς που κλέβουν την Υγεία ακόμη και τη Ζωή των συνανθρώπων μας για να εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα και αδιαφορούν παντελώς για τον Όρκο του Ιπποκράτη που τον μετέτρεψαν σε όρκο του Μαμμωνά. Τώρα αυτοί οι ανισσόροποι άνθρωποι που τους κυρίευσε ο διάβολος του χρήματος αποκαλύπτουν από μόνοι τους ότι από το 2011 μέχρι σήμερα άφησαν να πεθάνουν πάνω από 2.000 ψυχές για ένα και μοναδικό λόγο: απόκτηση περισσοτέρων χρημάτων. Εγώ αποκαλώ όλους αυτούς ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ γιατί ότι έπρατταν και πράττουν είναι εις γνώση τους κι όταν εις γνώση σου αφήνεις για σειρά ετών Καρκινοπαθείς να πεθαίνουν αυτό ονομάζεται Κατά Συρροή Δολοφονίες. Τα έγγραφα που παρουσιάζονται είναι επίσημα έγγραφα του Υπ. Υγείας, του Γεν. Ελεγκτή και του Γερμανικού Ογκολογικού και όλα καταλήγουν ότι έκλεβαν και κλέβουν το δημόσιο χρήμα, ταλαιπωρούν ασθενείς και αφήνουν πολλούς που δεν  έχουν χρήματα ή μέσον να ΠΕΘΑΝΟΥΝ. Όλα αυτά τα γνωρίζουν πολιτικοί, βουλευτές, Θεσμοί και ΜΜΕ και όλοι σιωπούν για να μην χάσουν την εύνοια και το χρήμα των τραπεζιτών . Η λέξη ντροπή είναι λίγη γι’ αυτούς τους εγκληματίες. Δεν γίνεται να μένουμε απαθείς σε όλα αυτά, γιορτή δική μου παραμονή δική σου, πρέπει  να σηκωθούμε από τον καναπέ και να φωνάξουμε ΑΙΣΧΟΣ και ΤΙΜΩΡΙΑ. Διαβάστε προσεκτικά τις 2 σελίδες της εφημ. «24ώρες» που σας επισυνάπτουμε και ακολούθως στείλτε το μήνυμα παντού ώστε να ξυπνήσουν ΟΛΟΙ.

Χρ. Ανδρέου

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ