2.000 Καρκινοπαθείς νεκροί!!! Η βουβαμάρα πλάκωσε τους πάντες!!!

Φίλοι μου,

Καλό τριήμερο στη γιορτή του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα του Κατακλυσμού.

Σήμερα η εφημ. «24ώρες», πρωτοσέλιδα αλλά και στη σ.24, αναφέρεται στη βουβαμάρα που πλάκωσε τους πάντες: Κυβέρνηση, Υπ. Υγείας, πολιτικούς και Θεσμούς, ακόμη και στους δημοσιογράφους,  αναφορικά με τις αποκαλύψεις με κρατικά και άλλα έγγραφα ότι μόνο τα τελευταία 8 χρόνια (2011-2019) έχασαν τη ζωή τους πάνω από 2.000 Καρκινοπαθείς, εξαιτίας του ότι το Κράτος δεν προχώρησε στη δημιουργία κρατικών Ακτινοθεραπευτικών αλλά και το γεγονός ότι απέκρυβαν από τους Καρκινοπαθείς την ΑΛΗΘΕΙΑ. Καυτηριάζει επίσης τη βουβαμάρα των ΜΜΕ και της Βουλής αλλά και τη βουβαμάρα της κοινωνίας. Όλοι με του ψύλλου πήδημα κάνουν διαδηλώσεις και διαμαρτύρονται στα media αλλά για τους θανάτους χιλιάδων Καρκινοπαθών  άκρα σιωπή, ωσάν να αποδέχονται αυτές τις δολοφονίες συγγενών και φίλων μας, συνανθρώπων μας. Θυμίζουμε ότι το 2013 σκοτώθηκε ένας γάτος σε μια ταβέρνα στην Αγλαντζιά και κάπου 1.000 άτομα έκαναν διαμαρτυρία!!! Για τις ψυχές χιλιάδων συνανθρώπων μας, φίλων και συγγενών μας… όλοι λουφάξαμε! Η «24ώρες» αποκαλύπτει ακόμη το ρόλο που παίζει ο διορισμός του Αλέκου Σταμάτη, τέως ΓΔ του Ογκολογικού της Τράπεζας Κύπρου, στη θέση του προέδρου του ΟΚΥπΥ, παρόλο που κατ’ επανάληψη αποδείχτηκε ότι παραπλανούσε με τις στατιστικές αλλά και εν γνώσει του υπερτιμολογούσε, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Γεν. Ελεγκτής εντός της Βουλής, τις υπηρεσίες  από ιδιωτικό χημείο στο τριπλάσιο, δηλαδή χρέωνε το κράτος €1,5 εκ. το χρόνο ενώ τώρα που έφυγε από το Ογκολογικό για τις ίδιες υπηρεσίες χρεώνεται το κράτος μόνο €0,5 εκ.

Ποιος κυβερνά τον τόπο;

Ύστερα από πολλές ενέργειες του ΕΛ.Α-ΖΩ προς τον τέως ΓΔ του ΟΚΥπΥ, Νικόλαο Πολύζο, ορίστηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα 3.30 μμ ραντεβού με το ΔΣ του ΕΛ.Α-ΖΩ για να συζητήσουμε τα Ογκολογικά προβλήματα, ενόψει πλέον του ΓεΣΥ και της Αυτονόμησης των Νοσοκομείων. Παράλληλα θα γινόταν διαμαρτυρία για  την επιδιωκόμενη στέρηση των χώρων για Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα, αφού έκαναν τον προκαθορισμένο χώρο σκουπιδότοπο. Ξαφνικά την παραμονή της συνάντησης, την Τετάρτη 5 Ιουνίου, απολύθηκε ο Ν. Πολύζος εσπευσμένα και χωρίς προειδοποίηση. Μήπως έχει κάποια σχέση με τα δίκαια αιτήματα των Καρκινοπαθών του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας και του ΕΛ.Α-ΖΩ για ένα Ολοκληρωμένο Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα; Αν ναι, τότε αποδεικνύεται ότι το βαθύ κράτος μέσω των πιονιών του κυριαρχεί και είναι πάνω από την Κυβέρνηση!

Στην Αντιγόνη του Σοφοκλή ακούμε τον  Τειρεσία να απευθύνεται έντονα προς Κρέοντα λέγοντάς του ότι οι Ερινύες, (μυθικές, μοχθηρές θεότητες) θα κυνηγήσουν τον φονιά μέχρι τον Άδη:

  • «Τούτων σε λωβητῆρες ὑστεροφθόροι λοχῶσιν Ἅιδου καὶ θεῶν Ἐρινύες, ἐν τοῖσιν αὐτοῖς τοῖσδε ληφθῆναι κακοῖς».
  • Για όλ’ αυτά που έπραξες σου έχουν στήσει καρτέρι οι Ερινύες του Άδη και των θεών και σε περιμένουν, θα σε πιάσουν στα χέρια τους και θα σε τιμωρήσουν, θα πέσεις και εσύ στις ίδιες συμφορές.

Και απευθυνόμαστε στα πιόνια, στους πολιτικούς και τους Θεσμούς, που βλέπουν και ακούν για τις ταλαιπωρίες και τους εσκεμμένους φόνους  των Καρκινοπαθών αλλά αλληθωρίζουν και σιωπούν.

Είθε το Άγιο Πνεύμα να τους φωτίσει και να υπερασπιστούν τους Καρκινοπαθείς μας από τα νύχια των εκμεταλλευτών και των εμπόρων.

Χρ. Ανδρέου

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

[email protected]

Τηλ. 99-660221