Ιδού η κατάντια της «ευρωπαϊκής» Κύπρου: Να πεθαίνουν χιλιάδες Καρκινοπαθείς κι όλοι να σωπαίνουν!

Φίλοι μου,

Η εφημ. «24 ώρες» με σειρά άρθρων της, εδώ και μήνες τώρα, με έγγραφα επίσημα κι άλλες αποδείξεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας, απέδειξε ότι γίνεται εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών αλλά το κυριότερο ότι μόνο τα τελευταία 8 χρόνια απέθαναν αβοήθητοι πάνω από 2.000 συνάνθρωποί μας Καρκινοπαθείς και πολλοί άλλοι ταλαιπωρούνται και οι δικοί τους αναγκάζονται να πωλήσουν, ή καλύτερα να ξεπουλήσουν, ότι ακίνητη περιουσία έχουν ή να πάρουν δάνεια προκειμένου να στηρίξουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Στα άρθρα αυτά αναφέρονται και ονόματα πολιτικών, Θεσμών, τραπεζών, εμπόρων υγείας κι άλλων που συμμετέχουν στο καρτέλ εκμετάλλευσης των Καρκινοπαθών και αναμέναμε  ότι κάποιοι θα είχαν τη στοιχειώδη ευαισθησία να αντιδράσουν και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ίσως να διαμαρτύρονταν… αν ήταν φυσικά όλες αυτές οι κατηγορίες ψευδείς. Αλλά φευ! Όλοι έπαθαν από ομίχλη του μυαλού κι έχουν αλαλία, κοινώς βουβαμάρα, κρύβονται και με απρόσμετρη υποκρισία πηγαίνουν σε γνωστούς μου και τους υποβάλλουν να μου πουν να σιωπήσω γιατί αυτοί είναι τάχατες καλοί άνθρωποι!!!

Αυτοί οι ύπουλοι και θρασείς «άνθρωποι» (τα εισαγωγικά επειδή είναι απάνθρωποι με μόνη έγνοια το χρήμα) απέκτησαν το DNA της απληστίας και της αχορτασιάς και τώρα δημιουργούν νέα τετελεσμένα και αλλού τυρβάζουν. Η Κύπρος γέμισε υποκριτές που κάνουν γονυκλισία ενώπιον των τραπεζιτών και ισχυρίζονται ότι δεν είναι απαθείς σε ότι συμβαίνει στις Ογκολογικές Υπηρεσίες αλλά το αντίθετο, κάνουν με τη σιωπή τους… παθητική αντίσταση! Μας δουλεύουν ξεδιάντροπα και αποκαλύπτουν την πολιτική κατάντια τους αλλά και την αλαζονεία, τη διαπλοκή, τη διαφθορά και στο βούρκο που εμπλέκονται προκειμένου να υποστηρίξουν τα συμφέροντα της κλίκας των ολίγων.

Σας επισυνάπτουμε σήμερα ένα άρθρο της εφημ. «24ώρες» που δημοσιεύτηκε πριν από ένα μήνα (10/5/2019) στο οποίο αποκαλύπτεται με έγγραφα η εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών αλλά και ο θάνατος πάνω από 2.000 Καρκινοπαθών και που μένει αναπάντητο από το Υπ. Υγείας, την Κυβέρνηση, τους βουλευτές και τα ΜΜΕ, αφού όλοι σιωπούν, απόδειξη της έμμεσης παραδοχής τους ότι όλα τα γνωρίζουν αλλά είναι υποχείριοι των τραπεζιτών που τους έβαλε φίμωτρο και τους έβαλε «κόκκινες γραμμές»: να μην μιλούν, να μην ακούν και να αλληθωρίζουν στα προβλήματα των Καρκινοπαθών. Ιδού η κατάντια της «ευρωπαϊκής» Κύπρου.

Χρ. Ανδρέου

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ