Καταγγέλλονται ονομαστικά οι συμμετέχοντες στο έγκλημα κατά των Καρκινοπαθών

Zητείται από τον Γεν. Εισαγγελέα να εξετάσει  το ενδεχόμενο εσκεμμένης δολοφονίας χιλιάδων Καρκινοπαθών

Με τίτλο: «Η παρασιτική ολιγαρχία εκμετάλλευσης των Καρκινοπαθών και η σιωπή των αρμοδίων» η εφημ. «24 ώρες» με έγγραφα και αποδείξεις αποκαλύπτει ακόμη μια φορά τα βρόμικα παρασκήνια γύρω από το θέμα των Ογκολογικών και αποδεικνύει ότι τα δικά τους στοιχεία, ότι τάχατες τα νέα περιστατικά Καρκίνου φέτος είναι 3.300, είναι αισχρά ψέματα για να παραπλανήσουν τον κόσμο αφού φέτος τα νέα περιστατικά και με βάση τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας του Υπ. Υγείας θα είναι 4.500-5.000. Επίσης αποδεικνύει ότι φέτος τουλάχιστον 1.000 Καρκινοπαθείς θα μείνουν χωρίς ακτινοθεραπεία, εκ των οποίων κάπου 600 πιθανώς να πεθάνουν άδικα, επειδή το Κράτος δεν έχει δικά του ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα. Μάλιστα προκαλούνται δημόσια οι: δρ  Ανδρεόπουλος του Ογκολογικού της Τράπεζας, ο Αλ. Σταμάτης , πρώην δ/ντής του Ογκολογικού της Τράπεζας και τώρα πρόεδρος του ΟΚΥπΥ , ο δρ Αδάμος Αδάμου βουλευτής και πρόεδρος του Ανωτάτου Συμβουλίου Ογκολογίας , η Στέλλα Κυριακίδου βουλευτής και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και πρόεδρος για τη Στρατηγική του Καρκίνου, ο Κώστας Κωνσταντίνου βουλευτής, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, η  Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα  Μαρία Στυλιανού-Λοττίδη και το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας  να δικαιολογήσουν  δημόσια την ολιγωρία τους και το κλείσιμο των ματιών τους μπροστά στο μεγάλο έγκλημα σε βάρος των Καρκινοπαθών, του δημοσίου χρήματος αλλά και σε βάρος της Υγείας και της Ζωής συνανθρώπων μας. Προσκλήθηκαν πολλές φορές οι πιο πάνω να τολμήσουν να διαψεύσουν τα στοιχεία αλλά σιωπούν που εκλαμβάνεται ως ένδειξη αποδοχής των πράξεων τους σε βάρος ταλαιπωρημένων συνανθρώπων μας, ίσως γιατί οι καρέκλες που κατέχουν να μην είναι δικές τους αλλά του βαθέως κράτους των τραπεζιτών και των εμπόρων  υγείας και ότι αυτοί λειτουργούν ως Δούρειοι Ίπποι και φερέφωνα.

Ακόμη, στο άρθρο καλείται επώνυμα ο Γεν. Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, να πάρει θέση αφού «εσκεμμένα αφήνονται Καρκινοπαθείς χωρίς την πρέπουσα θεραπεία, την ακτινοθεραπεία, και πολλοί από αυτούς ταλαιπωρούνται αλλά και εκατοντάδες πεθαίνουν άδικα ίσως και εσκεμμένα, που είναι εν γνώσει τους ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ».

Θερμή παράκληση: Στείλτε το μήνυμα και το επισυναπτόμενο άρθρο της εφημερίδας παντού. Βοηθείστε η αγωνιώδης κραυγή μας να ακουστεί και να τιμωρηθούν οι ένοχοι για να επέλθει εξυγίανση στην Υγεία και να σωθούν ΖΩΕΣ δικών μας ανθρώπων και συνανθρώπων μας. Βοηθείστε να σταματήσει η ταλαιπωρία και οι εσκεμμένες ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ Καρκινοπαθών.

Χρ. Ανδρέου

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

[email protected]

Τηλ. 99-660221