Γιατί ο δρ Αδάμος Αδάμου αποκρύβει τα πραγματικά περιστατικά Καρκίνου και γιατί το ΑΚΕΛ το ανέχεται;

Φίλοι μου,

Σε σημερινό της 2σέλιδο άρθρο η εφ. «24ώρες» και με τίτλο: «Να υψώσουμε ανάστημα σ’ αυτούς που μας κλέβουν την Υγεία και τη Ζωή» καταγγέλλει την επιχειρούμενη συγκάλυψη των όσων συμβαίνουν σε βάρος των Καρκινοπαθών και την επιχείρηση διαστρέβλωσης των πραγματικοτήτων σε μια  προσπάθεια των τραπεζιτών να μην γίνουν Κρατικά Ακτινοθεραπευτικά. Μια απόπειρα εξαπάτησης που γίνεται  από τον δρα Αδάμο Αδάμου και με τη συνεργασία εφημερίδας. Ερωτάται ευθέως το ΑΚΕΛ, του οποίου είναι βουλευτής, γιατί ανέχεται αυτές τις εγκληματικές συμπεριφορές του, αφού το κόμμα από το 2009 έκανε αγώνες για τη δημιουργία Κρατικών Ακτινοθεραπευτικών, μια προσπάθεια που διέκοψε η νυν Κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ για να εξυπηρετήσουν την Τράπεζα και την κλίκα που εμπορεύεται τον Καρκίνο;

Στο άρθρο της εφημ. «24ώρες» αναφέρεται με λεπτομέρειες και ημερομηνίες η διαχρονική παραπλάνηση από τους εκμεταλλευτές του Καρκίνου προκειμένου να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από την ασθένεια και πώς αδιαφορούν για την ταλαιπωρία και τον θάνατο που επιβάλλουν στους Καρκινοπαθείς. Ένα διαχρονικό ατιμώρητο έγκλημα που πίσω του κρύβονται, πολιτικοί,  βουλευτές, δημόσιοι υπάλληλοι και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Ακόμη, η εφημερίδα διερωτάται γιατί οι πρωταγωνιστές της απάτης που κατονομάζονται σιωπούν οι ίδιοι κι έβαλαν μπροστά τον δρα Αδάμου; Τέλος  ερωτάται ο Γεν. Εισαγγελέας, κ. Κώστας Κληρίδης: «Όταν εσκεμμένα αφήνονται Καρκινοπαθείς χωρίς την πρέπουσα θεραπεία, την ακτινοθεραπεία, και πολλοί από αυτούς ταλαιπωρούνται αλλά και εκατοντάδες πεθαίνουν άδικα ίσως και εσκεμμένα, ΔΕΝ είναι εν γνώσει τους δολοφονία και τι προτίθεστε να κάνετε ως Γεν. Εισαγγελέας;»

Διαβάστε ολόκληρο  το άρθρο της εφημερίδας για να μάθετε την αλήθεια και στείλτε το στους φίλους σας για να αντιληφθούν όλοι τι πολιτικούς έχουμε και πώς μας εκμεταλλεύονται αλλά και πως δρα στο παρασκήνιο το βαθύ κράτος της Τράπεζας Κύπρου που θέλει να ελέγχει όχι μόνο τα χρήματά μας αλλά και την Υγεία και τη Ζωή μας.

Χρ. Ανδρέου

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

[email protected]

Τηλ. 99-660221