Εθνική Επιτροπή Συσκότισης και η μαύρη λίστα απαγόρευσης

Φίλοι μου,

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές πάντα με Υγεία και Χαρά.

Επειδή θα απουσιάζω για λίγες μέρες, κάπου που δεν θα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι διαχρονικά καταγγέλλω δημόσια και ονομαστικά όσους προσπαθούν να κλείσουν τα Κρατικά Ογκολογικά και όσους εκμεταλλεύονται τον Καρκίνο και το δημόσιο χρήμα αλλά δεν πήρα από ΚΑΝΕΝΑ απάντηση, ούτε ένα mea culpa. Όλοι σιωπούν, ουσιαστικά αποδεχόμενοι τις έγκυρες καταγγελίες μας αλλά… παρασκηνιακά συνεχίζουν το εγκληματικό τους έργο με την ανοχή ή/και συμπαιγνία της Κυβέρνησης, του Υπ. Υγείας, βουλευτών, πολιτικών, κρατικών λειτουργών αλλά και ΜΜΕ… όλοι υποχρεωμένοι στην Τράπεζα..

Δυστυχώς, η διαπλοκή και η διαφθορά έγινε ένα με το DNA τους και δήθεν αχάμπαροι συνεχίζουν το εγκληματικό τους έργο σε βάρος των Καρκινοπαθών και του δημοσίου χρήματος. Οπόταν εισηγούμαι τη λεγόμενη Εθνική Επιτροπή Διαφάνειας να την μετονομάσουν σε Εθνική Επιτροπή Συσκότισης, να ελέγχεται από την Τράπεζα Κύπρου, η οποία μεγαλουργεί σ’ αυτό το είδος, και να επιβραβεύει τις «επιτυχίες» απάτης, ταλαιπωρίας και δολοφονιών αθώων Καρκινοπαθών!!!

Φίλοι μου, λυπάμαι αλλά μου είναι αδιανόητα αυτά που βλέπω! Η Υγεία να ελέγχεται από τραπεζίτες και μια μικρή κάστα εμπόρων υγείας κι άλλων οικονομικών παραγόντων αλλά και πολιτικών προς εξυπηρέτηση δικών τους και μόνο συμφερόντων. Και όσοι τολμούμε να μιλάμε δημόσια γινόμαστε στόχος και μας ρίχνουν λάσπη, τα πλείστα ΜΜΕ να υποκύπτουν στα θέλω των εκμεταλλευτών και να προκαλούν συσκότιση για τα όσα συμβαίνουν και να μας βάζουν στη λεγόμενη μαύρη λίστα που σημαίνει: Απαγορεύεται στον Χρ. Ανδρέου και όσων του συμπαρίσταται να βγαίνουν στα ΜΜΕ, όποιος τολμήσει και παρακούσει… του κόβεται το διαφημιστικό κονδύλι. Καλά οι ιδιώτες μας έβαλαν στη μαύρη λίστα για να μην χάσουν τη διαφήμιση, το κρατικό ΡΙΚ Γιατί;;;;;

Θα επανέλθουμε μετά τις διακοπές αφού τώρα ετοιμάζουμε προσφυγές στην ΕΕ και στα εδώ Δικαστήρια.

Καλές διακοπές

Τολμώ και υπογράφω την κάθε ανακοίνωση επειδή πάντα οι καταγγελίες μου είναι τεκμηριωμένες γι’ αυτό όλοι τους βουβάθηκαν και κρύφτηκαν κάτω από το χαλί της ατιμωρησίας που τους έστρωσαν οι κυβερνώντες μαζί με τους τραπεζίτες.

Χρ. Ανδρέου

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

[email protected]

Τηλ. 99-660221