Πυροβολούν τον αγγελιοφόρο αντί το σαθρό σύστημα

Φίλοι μου, επικοινωνώ και πάλι μαζί σας μετά τις διακοπές του Αυγούστου.

Στο μεταξύ συνέβησαν πολλά με το θέμα της Υγείας. Το ανάπηρο πολιτικό και σαθρό σύστημα αφέθηκε στα χέρια των ολίγων εκμεταλλευτών, της ελίτ και του βαθέως κράτους των τραπεζιτών, οι οποίοι αποφασίζουν και κυβέρνηση και πολιτικοί εκτελούν. Δένουν χειροπόδαρα πολιτικούς και κρατικούς λειτουργούς και όποιοι αντιδρούν τιμωρούνται με αποκλεισμό τους από επιτροπές αλλά και τα ΜΜΕ, κι όποιο ΜΜΕ τολμήσει να τους δώσει βήμα … αποκόπτεται η διαφήμιση ως πρώτο βήμα τιμωρίας. Όταν πήγα και συζήτησα τα θέματα Υγείας με κάποιο που διαχειρίζεται ΜΜΕ και αφού συμφώνησε μαζί μου ότι γίνεται εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών και γενικά των υπηρεσιών υγείας, του ζήτησα να μου δώσει βήμα να τα πω δημόσια. Άμεση ήταν η αντίδρασή του:

–              Μα είσαι τρελός, ξέρεις πόσα χρωστώ στην τράπεζα και πόσες καθυστερημένες δόσεις έχω, ξέρεις πόση διαφήμιση μου δίνει η τράπεζα, αν μου την κόψη κι αν

απαιτήσει τις καθυστερημένες δόσεις θα κλείσω!

Μαζεύτηκαν χιλιάδες σωροί Καρκινοπαθών στα νεκροταφεία αυτά τα χρόνια τού «δεν βαριέσαι φίλε», που έφυγαν άδικα για να κερδοσκοπήσουν κάποιοι, αλλά βλέπετε πυροβολούν τον αγγελιοφόρο αντί το σαθρό σύστημα.

Σήμερα η εφημ. «24ώρες», στη σελ. 15, έχει ένα άρθρο της δ/ντριας της εφημερίδας, κας Αλεξίας Καφετζή, η οποία γράφει, με όλες τις λεπτομέρειες, τα παρασκήνια των τραπεζιτών και των επιτήδειων εμπόρων υγείας κι εξηγεί γιατί οι τραπεζίτες θέλουν να κλείσουν τα κρατικά Νοσοκομεία μετά την «επιτυχία» που είχαν να μισοδιαλύσουν το Κρατικό Ογκολογικό του ΓΝ Λευκωσίας, ώστε να έχει το μονοπώλιο των ογκολογικών υπηρεσιών, το Ογκολογικό της Τράπεζας και το αδελφό ή συνεταιρικό Γερμανικό Ογκολογικό, μετά που υπερδιπλασίασαν τις τιμές των ογκολογικών πράξεων!!!

Τελικά υπάρχει ένα τεράστιο θέμα ηθικής και πολιτικής δεοντολογίας όταν κυβερνώντες, Θεσμοί και πολιτικοί κλείνουν τα μάτια και μετατρέπονται σε ic oglan (τσογλάνια), δηλαδή, πολίτες του εσωτερικού χώρου και των παρασκηνίων για εξυπηρέτηση της ολιγαρχίας, της ελίτ και των τραπεζιτών.

Διαβάστε το άρθρο και διαδώστε το γιατί αν όλοι σιωπούμε γινόμαστε εθελόδουλοι και συμμετέχουμε στο έγκλημα σε βάρος της Υγείας μας και της τσέπης μας.