Το Υπουργείο Υγείας κλείνει τα Κρατικά Ογκολογικά για χάρη του μονοπωλίου της Τράπεζας

Φίλοι μου,

Τι ξευτίλα από το ίδιο το κράτος!!!

Το τι συμβαίνει με το θέμα των Καρκινοπαθών είναι το λιγότερο ΝΤΡΟΠΗ για την Κύπρο, που θέλει να είναι και ευρωπαϊκή. Εδώ πεθαίνουν εκατοντάδες Καρκινοπαθείς χωρίς ακτινοθεραπεία για να έχει η Τράπεζα Κύπρου, μαζί με το συνεταίρο της Γερμανικό, το μονοπώλιο της ακτινοθεραπείας και να γδέρνουν τον ΟΑΥ και τους ασθενείς με τις υψηλές μονοπωλιακές τιμές και όλοι σιωπούν, ακόμη και αυτοί που ανέλαβαν να υπερασπιστούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Υγεία των πολιτών της Δημοκρατίας.

Φυσικά το «ψάρι βρομά από την κεφαλή».

Ο Υπουργός Υγείας ανέλαβε, με απόφαση του ΠτΔ και του Υπουργικού Συμβουλίου και με τη «βοήθεια» του προέδρου του ΟΚΥπΥ, Αλέκου Σταμάτη, να κλείσουν τα κρατικά Ογκολογικά της Λευκωσίας και Λεμεσού και με το πρόσχημα «για το καλό των ασθενών» τα θέτουν κάτω από την ομπρέλα της Τράπεζας Κύπρου. Όλο το βρόμικο παιχνίδι που παίζεται αποκαλύπτεται σήμερα στο δισέλιδο της εφημ. «24 ώρες», τις λεπτομέρειες και με πολλά έγγραφα. Στο τέλος του άρθρου γίνεται πρόσκληση προς τους Θεσμούς να δώσουν απαντήσεις.

Για να δούμε αν δεν έπαθαν ωτορινολαρυγγίτιδα οι Θεσμοί και κατ’ εντολή της Τράπεζας δεν ακούν, δεν μιλούν αλλά ούτε και βλέπουν τις ταλαιπωρίες και τις εσκεμμένες δολοφονίες Καρκινοπαθών,:

Προς Υπουργό Υγείας, την Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τη Βουλή: Η Ευρωπαϊκή Χάρτα Δικαιωμάτων των Ασθενών διακηρύσσει τα δικαιώματα ασθενών με στόχο να εγγυηθούν ένα «υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας» σύμφωνα και με το άρθρο 35 της Χάρτας Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και να εξασφαλίσουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από τους διάφορους εθνικούς φορείς υγείας στην Ευρώπη. Σημειώστε ότι εθνικοί φορείς είναι τα ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ και οι ΚΛΙΝΙΚΕΣ των Νοσοκομείων κι όχι τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια.

Πώς κατοχυρώνονται αυτά με την επιδιωκόμενη διάλυση ή/και εκχώρηση των κρατικών Ογκολογικών Υπηρεσιών Υγείας στο μονοπώλιο των Ιδιωτικού Δικαίου Ογκολογικών της Τράπεζας και του συνέταιρού της Γερμανικού Ογκολογικού; Αληθεύει ότι ζητείται άμεσα και πριν τον Ιούλιο του 2020 που θα γίνει η ολοκλήρωση του ΓΕΣΥ, την υπόταξη των Ογκολογικών του Κράτους στην Τράπεζα;

Προς τον Γενικό Εισαγγελέα: Δικαιούται το κράτος να καταπατεί το Σύνταγμα που προστατεύει τη Ζωή και την Υγεία των πολιτών και να εκχωρεί κρατικές Υπηρεσίες Υγείας σε ιδιώτες και δη σε Τράπεζα, μάλιστα παραγνωρίζοντας ότι διαχρονικά το παράρτημα της εν λόγω Τράπεζας, το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, άφηνε Καρκινοπαθείς χωρίς την πρέπουσα θεραπεία και πολλοί από αυτούς πέθαναν, εν γνώσει όλων ότι είναι εσκεμμένες δολοφονίες προς αποκομιδή οικονομικών κερδών;

Παρακαλούμε θερμά στείλτε μήνυμα και την εφημερίδα παντού πριν κλείσουν το Κρατικό Ογκολογικό της Λευκωσίας γιατί τότε θα είναι αργά και όσοι σιωπούν ή αργοπορούν  γίνονται συνένοχοι της εγκληματικής συνομωσίας της Τράπεζας και της ελίτ των εμπόρων Υγείας.

Χρ. Ανδρέου

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

andreou2@cytanet.com.cy

Τηλ. 99-660221