Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος σε βάρος των Καρκινοπαθών

Φίλοι μου

Καλή χρονιά να έχουμε το 2020, με Υγεία και Οικογενειακή ευτυχία και όλοι οι στόχοι σας να πραγματοποιηθούν.

Φυσικά, για εμάς, του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ,  που αγωνιζόμαστε για πολλά χρόνια τώρα για να μη διαλυθούν τα Κρατικά Ογκολογικά, ευχή μας είναι να ξετυφλωθούν οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου μας και να δουν τη διαπλοκή και τη διαφθορά στην Υγεία με καθαρά μάτια και ανοικτό μυαλό, να δουν την εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών και του δημοσίου χρήματος από την κλίκα των τραπεζιτών, των καρκινονονών, των επίορκων γιατρών και των εμπόρων υγείας κι επιτέλους να πουν: Φτάνει πια! Ως εδώ και με παρέκει!

Όσο αφορά τον ΕΛ.Α-ΖΩ δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε απτόητοι τον γνήσιο αγώνα που κάνουμε για τους Καρκινοπαθείς, παρόλα τα προβλήματα που μας δημιουργούν οι εραστές της διαφοράς και της διαπλοκής, υιοθετώντας αυτά που μας άφησε παρακαταθήκη ο μ. Δημήτρης Χορν (1921 – 1998): «Δεν αρκεί να θέλεις κάτι. Πρέπει να είσαι και έτοιμος να παλέψεις γι’ αυτό»

Σήμερα η εφημερίδα «24 ώρες» παραθέτει ένα χρονικό του εγκλήματος της Τράπεζας Κύπρου σε βάρος των Καρκινοπαθών αλλά και την εξαγορά συνειδήσεων καθώς και την εθελοδουλία πολιτικών με οικονομικά κι άλλα συμφέροντα να προστατεύσουν το ιδιωτικό Ογκολογικό της Τράπεζας σε βάρος των Κρατικών Ογκολογικών, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι χιλιάδες Καρκινοπαθείς κάθε χρόνο ταλαιπωρούνται και εκατοντάδες πεθαίνουν εξαιτίας της έλλειψη ακτινοθεραπευτικών μηχανημάτων στα Κρατικά Νοσηλευτήρια. Η εφημερίδα παραθέτει ένα σύντομο χρονικό (1992-2019) κι εξηγεί με ημερομηνίες πώς γίνεται η εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών από την Τράπεζα και πώς με την αγορά συνειδήσεων πολιτικών και κρατικών λειτουργών  επιβιώνει και συνεχίζεται η εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών.

Εισηγούμαστε αυτό το χρονικό να το στείλετε παντού, γιατί η σιωπή του καθενός από εμάς δίνει την ευκαιρία στη διαπλοκή και τη διαφθορά και στους διεφθαρμένους εμπόρους και πολιτικούς όχι μόνο να επιβιώνουν αλλά και να ζητούν τη διάλυση των Κρατικών Ογκολογικών. Φίλε αναγνώστη, η δική σου συνεισφορά θα είναι μεγάλη αν ενεργοποιηθείς και καταγγείλεις το μεγάλο έγκλημα σε βάρος των Καρκινοπαθών που συνεχίζεται στην 3η δεκαετία τους 21οι αιώνα.

Χρ. Ανδρέου

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

andreou2@cytanet.com.cy

Τηλ. 99-660221