Η αισχροκέρδεια στην ακτινοθεραπεία στην Ελλάδα είναι παρόμοια και στην Κύπρο

Φίλοι μου, μετά την “αποφυλάκιση από τον ιό” και την πρόσβαση μου στο διαδίκτυο επανέρχομαι στα της εκμετάλλευσης των Καρκινοπαθών από την κλίκα των τραπεζιτών και των εμπόρων υγείας. Φυσικά η Τράπεζα επέβαλε στα ΜΜΕ, την Κυβέρνηση και στους πλείστους βουλευτές εμπάργκο δηλώσεων και πλήρη συσκότιση στα θέματα των Ογκολογικών Υπηρεσιών, για να έχει το μονοπώλιο και δυστυχώς όλοι υποκύπτουν στα θέλω της.

https://www.facebook.com/george.pissakas

Δείτε τις πρόσφατες δηλώσεις του δρος Γ. Πισσάκα σε τηλεοπτικό σταθμό ο οποίο εξηγεί πώς γίνεται η αισχροκέρδεια στην ακτινοθεραπεία στην Ελλάδα από τα ιδιωτικά ακτινοθεραπευτικά κέντρα επειδή το ελληνικό κράτος δεν έχει ικανοποιητικό αριθμό ακτινοθεραπευτικών μηχανημάτων. Και θα καταλάβετε γιατί η Τράπεζα και οι έμποροι υγείας απαγορεύουν στην Κυπριακή Δημοκρατία να κάνει Κρατικά Ακτινοθεραπευτικά!!!! Αν ακούσετε προσεκτικά τον δρα Πισσάκα θα μάθετε το κόστος ακτινοθεραπείας στο ΕΣΥ (αντίστοιχο του ΓεΣΥ) που είναι κάπου €3.000 ανάλογα και οι ιδιώτες που έχουν ακτινοθεραπευτικά χρεώνουν €3.000 επιπλέον. Εδώ ενσωμάτωσαν στις τιμές και τα επιπλέον και θα πληρώνει ΟΑΥ όσα στους ιδιώτες της Ελλάδας, δηλαδή διπλάσια του κανονικού. Κι όλα αυτά λόγω μονοπωλίου αλλά και έλλειψη κρατικού ανταγωνισμού.

Και να καταλάβετε, επιτέλους, ότι οι τραπεζίτες αποφασίζουν για ΟΛΑ και η κυβέρνηση απλά… υπακούει. Απλά δείτε τι έγινε με τα δάνεια από τους τραπεζίτες, ότι πουν γίνεται κι αν δεν γίνει… το νομοσχέδιο αποσύρεται. Δείτε ποιο είναι το πραγματικό κόστος εξέτασης για τον ιό, από €30 στα €150 και τώρα … €60-80.

Το κεφάλαιο κυβερνά κι εμείς πληρώνουμε, άλλοτε με χρήματα, αν έχουμε, άλλοτε με την υγεία μας ή και τη ζωή μας.  Τώρα πρέπει να καταλάβατε γιατί Υπουργείο Υγείας και ΟΚΥπΥ δεν θέλουν κρατικά ογκολογικά ολοκληρωμένα. Τα περί ανεξαρτητοποίησης των κρατικών νοσοκομείων είναι για να… αποκοιμίζουν.

Χρ. Ανδρέου\

Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

andreou2@cytanet.com.cy

Τηλ. 99-660221