Αντί να δώσουν απαντήσεις ζήτησαν επιτακτικά από τα ΜΜΕ να σταματήσουν αυτή την αρθρογραφία!!!

Αντί να δώσουν απαντήσεις στα όσα με έγγραφα τούς καταλογίζονται σε βάρος των Καρκινοπαθών… ζήτησαν επιτακτικά από τα ΜΜΕ να σταματήσουν αυτή την αρθρογραφία!!!

Η εφημερίδα 24ώρες με μια σειρά άρθρων της πρόσφατα αποκάλυψε με έγγραφα και στοιχεία τις εγκληματικές ενέργειες της κυβέρνησης κατά των Καρκινοπαθών αλλά παράλληλα παρέθεσε τα ονόματα και τις ενέργειες κάποιων από τους πρωταγωνιστές «θαυματοποιούς» και «αγιοποιηθέντες» που με παραπέτασμα καπνού και (δες https://ela-zo.org, «Αποκαλύπτονται τα ονόματα αυτών που χρησιμοποιούνται ως δούρειοι ίπποι»).

Κάτω από κάθε άρθρο επαναλαμβανόταν η παρότρυνση στους αναγνώστες ότι όποιων αναφέρονται τα ονόματά τους έχουν κάθε δικαίωμα να απαντήσουν γραπτώς και να παρουσιάσουν τα σχετικά έγγραφα.

Αντί, λοιπόν, να δώσουν απαντήσεις στα όσα με έγγραφα τους καταλογίζονται, ζήτησαν επιτακτικά από τα ΜΜΕ να σταματήσουν την αρθρογραφία, χωρίς να δώσουν την όποια δικαιολογία!!!

Θεωρούμαι ότι αυτό είναι μια μεταμφιεσμένη βαρβαρότητα για μεθοδευμένη και οιονεί καθυπόταξη των Καρκινοπαθών κάτω από την εκμετάλλευση του μονοπωλίου των τραπεζιτών και για να καλύψουν τις διαχρονικές εγκληματικές τους ενέργειες, τη διαπλοκή και τη διαφθορά και συνάμα την απόλυτη χρεοκοπία τους, που αποβαίνει σε βάρος της υγείας, της ζωής και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Καρκινοπαθών αλλά και του δημοσίου χρήματος.

Συνοψίζοντας, ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες

Λέγονται χωρίς αιδώ πολλά ασύστολα ψεύδη, απλά για να διατηρήσουν το μονοπώλιο των ογκολογικών υπηρεσιών και την εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών. Με δολοπλοκίες και εκβιασμούς, με έλλειψη ουσιαστικού κρατικού ελέγχου. Όλα αυτά μας γεμίζουν με καχυποψίες καθότι έχουν πολιτικές πλάτες, που είναι ανηθικότητα και που επιτρέπει  στους επίορκους γιατρούς και τους τραπεζίτες νονούς καθώς και τους εμπόρους υγείας να αδιαφορούν για τους Καρκινοπαθείς και να προσπαθούν όλοι μαζί να διαλύσουν τα Κρατικά Ογκολογικά, απλά… για να βγάλουν κι άλλα χρήματα.

Κάποιοι με κατηγορούν ότι “αβασάνιστα εκσφενδονίζω κατηγορίες κατά του προσώπου τους και ότι επιχειρώ να σπιλώσω την υπόληψή τους”.  Εγώ πάντα ότι γράφω το συνοδεύω με έγγραφα και αποδείξεις, γνωρίζω πολύ καλά τον Νόμο για λίβελο, και τους προκαλώ να με διαψεύσουν δημόσια με έγγραφα ή να με κατηγορήσουν ενώπιον του δικαστηρίου, αλλά ποτέ δεν το κάνουν εδώ και 13 χρόνια, γιατί πάντα γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και γνωρίζουν ότι οι ίδιοι ψεύδονται και παραπλανούν, εκμεταλλεύονται τη αδυναμία των ΜΜΕ να πουν την αλήθεια και απλά συσκοτίζουν τις πραγματικότητες! Θα χρησιμοποιήσω τη φράση του έντιμου Υπ. Υγείας, κ. Γ. Παμπορίδη: “Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες” από τους κάθε είδους μασκαράδες που πολεμούν την ύπαρξη Κρατικών Ογκολογικών, εκμεταλλεύονται τους Καρκινοπαθείς  και οδηγούν πολλούς από αυτούς ακόμη και στον ΘΑΝΑΤΟ!

Δυστυχώς, στο «χορό» αυτό της παραπλάνησης συνδράμουν και τα ΜΜΕ, με το έλλειμμα σοβαρής δημοσιογραφίας και προώθηση των όποιων θέλω των τραπεζιτών και των εμπόρων υγείας, αλλά δυστυχώς και το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Όταν οι Νόμοι και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ακόμη και αυτό Δικαίωμα στη Ζωή και την Υγεία καταπατούνται με τις πλάτες κρατικών λειτουργών αλλά και πολιτικών, με την ανοχή και συνενοχή πανεπιστημιακών και ΜΜΕ, για χάρη της μεγαλομανίας των τραπεζιτών και των εμπόρων υγείας, οδηγούμαστε στην ανηθικότητα και τότε έχουμε ολοκληρωτισμό της διαπλοκής και της διαφοράς. Έτσι, εμείς αρνούμαστε να σιωπήσουμε, έστω κι αν κάποιοι μας παροτρύνουν να σιωπήσουμε δήθεν για χάρη των Καρκινοπαθών, ενώ οι ίδιοι ταυτόχρονα παραδέχονται ότι γίνεται εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών.

7 Δεκεμβρίου 2016

Επωνύμως ο υπογράφων: Χρ. Ανδρέου, πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ