Αποκαλύπτονται τα ονόματα αυτών που χρησιμοποιούνται ως δούρειοι ίπποι

Παρακαλούμε να διαθέσετε 15 λεπτά για να μάθετε ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί της δημιουργίας Κρατικών Ογκολογικών και γιατί!

Φοβερές αποκαλύψεις από την εφημ. 24ώρες του Σαββάτου για τα όσα συμβαίνουν σε βάρος των Καρκινοπαθών ώστε να επιφέρουν το «κύκνειο άσμα» των Κρατικών Ογκολογικών. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρονται τα ονόματα των 7 νέων μελών της λεγόμενης νέας Επιτροπής Καρκίνου, που ανέλαβε: «… να διαμορφώσει εισηγήσεις και να λειτουργήσει υποστηρικτικά στη διάγνωση και θεραπεία του Καρκίνου με την αναβάθμιση του Ογκολογικού της Τράπεζας Κύπρου σε Κέντρο προσφοράς εξειδικευμένων ογκολογικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου». Όπως θα δείτε αυτοί οι «ομοφωνούντες» εθελόδουλοι των τραπεζιτών, χρησιμοποιούνται ως δούρειοι ίπποι για να επιτύχουν τα σχέδιά  τους: Η Κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας, οι τραπεζίτες και οι έμποροι υγείας.

Αυτοί είναι: 1. Στέλλα Κυριακίδου, ως πρόεδρος 2. Δρ Αδάμος Αδάμου 3. Δρ Άννα Αχιλλεούδη  4. Δρ Δημήτρης Παπαμιχαήλ, 5. Δρ Σίμος Μαλάς  6. Δρ Άντυ Άνταμς και 7. Δρ Μυρτώ Αζίνα.

Ακολούθως παρατίθεται για ένα έκαστον ένα σημείωμα που αναφέρεται κυρίως στα παρασκήνιά τους σε βάρος των Καρκινοπαθών.

Μέσα από τις 3 σελίδες της εφημερίδας παρατίθενται αδιάσειστα στοιχεία για τις ενέργειές τους και προκαλούνται από την εφημερίδα οι κατονομαζόμενοι να δώσουν απαντήσεις δημοσίως για τα όσα τους καταλογίζονται.

Αντί κάποιοι από αυτούς να απαντήσουν στην εφημερίδα με έγγραφα … απλά διαμαρτύρονται! Να σημειωθεί ότι η εφημερίδα για 5 συνεχείς εβδομάδες βάζει έγγραφα και αποδείξεις για το φαγοπότι σε βάρος των Καρκινοπαθών και κανένας δεν τόλμησε να δώσει εξηγήσεις ή έστω να διαμαρτυρηθεί… σιγή ιχθύος ή δεν ξέρουν πού να κρυφτούν;  Ένοχοι και συνένοχοι σιωπούν και η σιωπή ερμηνεύεται πλέον ως παραδοχή τους εγκλήματός τους σε βάρος ανυπεράσπιστων καρκινοπαθών συνανθρώπων μας, με κίνητρό τους κυρίως το οικονομικό κέρδος ή μια καρέκλα ψηλή!

Σε χώρες όπου υπάρχει υψηλό αίσθημα ευαισθησίας για τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τέτοιοι άνθρωποι που τους καταλογίζονται παρόμοια εγκλήματα σε βάρος συνανθρώπων μας άμεσα παραιτούνται και απολογούνται, εις δε την Ιαπωνία κάνουν χαρακίρι. Στην Κύπρο, τη χώρα της διαπλοκής και της διαφθοράς, αυτοί οι άνθρωποι έχουν τo θράσος παρασκηνιακά να απειλούν αλλά φοβούνται να βγουν δημόσια και να δώσουν εξηγήσεις με έγγραφα έστω να απολογηθούν! Η εφημερίδα δήλωσε ότι τους δίνει το χώρο… να περιμένουμε;;;;;

Στείλτε το μήνυμα αυτό στους φίλους σας, πρέπει να μαθευτεί η αλήθεια πριν διαλύσουν τα Κρατικά Ογκολογικά και αργότερα να ξεπουλήσουν  και το Κρατικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η δική σου βοήθεια θα ανακόψει τον εγκληματικό τους κατήφορο και θα βοηθήσουμε τους Καρκινοπαθείς, τους ασθενείς γενικότερα αλλά και θα διαφυλάξουμε το δημόσιο χρήμα από τους νονούς της υγείας.

24H – 19/11/2016