Οι νέοι του ΔΡΑΝ μπροστά για τους Καρκινοπαθείς μας

Αποκαλύψεις με στοιχεία για τα εγκλήματα της Κυβέρνησης και της Τράπεζας σε βάρος των Καρκινοπαθών

Μέσα στα πλαίσια του αγώνα του ΕΛ.Α-ΖΩ για ενημέρωση των πολιτών, αλλά και των πολιτικών και των ΜΜΕ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών, Χρ. Ανδρέου, ενημέρωσε μέλη της Πλατφόρμας Συνεργασίας  ΔΡΑΝ για τα όσα εγκληματικά συμβαίνουν σε βάρος των Καρκινοπαθών και του δημοσίου χρήματος, αλλά και για την απόπειρα της Κυβέρνησης να διαλύσει τα Κρατικά Ογκολογικά ώστε να εξαναγκάζονται οι Καρκινοπαθείς να πηγαίνουν στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου η οποία από τη λειτουργία του Κέντρου πήρε ως κρατική χορηγία πάνω από 400 εκ.

Στόχος του δικτύου συνεργασίας ΔΡΑΝ (από το δωρικό δραν που σημαίνει δράσε), (https://www.youtube.com/watch?v=94QDo2vi0hU) είναι η ανάπτυξη και η αξιοποίηση του εθελοντισμού και ενίσχυση του κοινωνικού ιστού του τόπου μας ώστε να σταματήσει  η αδράνεια στα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η ΔΡΑΝ, μετά τα όσα άκουσε από τον Χρ. Ανδρέου, ο οποίος παρουσίασε και σωρεία εγγράφων που επιβεβαιώνουν τα όσα λέγει, ανέλαβε να διοργανώσει ομιλίες και να διαδώσει τις αλήθειες αλλά και τα εγκλήματα εκείνων που χρησιμοποιούν τον καρκίνο των συνανθρώπων μας για να αποκτήσουν περισσότερα χρήματα και αδιαφορούν για τον πόνο και τη δυστυχία που προκαλούν, αδιαφορούν για την καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και κυρίως για τα μέγιστα των αγαθών τη ΖΩΗ και την Υγεία.

Το ΔΡΑΝ θα ενημερώσει σύντομα την επόμενη ομιλία του Χρ. Ανδρέου. Επίσης, ο Χρ. Ανδρέου δηλώνει ότι όσοι ενδιαφέρονται να οργανώσουν ομιλία του να επικοινωνούν μαζί του στο 99660221.